Olaylar cığrından cıktı, malesef cok farklı boyutlara taşındı, sonunda sosyal medya fenomenlerinin oyuncağı Futbol takımları taraftarlarının yeni stres atma yolu oldu . Ozellikle Twitter daki gozlemlerimde insanların bu durumu bir oyun bir show gosteri malzemesi olarak kendi profillerine canlılık getirme maksadında kullandıkları ve buna eski sert solcu unlulerin destek vermesiyle bazı ucların şiddetini arttırmasına sebep oluyor.
Biz her zaman cehaletten duzen ve nizamdan dem vururuz en basit orneği Technopat forumda Turkce yazım kuralları aşırı onemlidir ama bu yaşananlarda ne bir kazanc ne bir demokrasi başında ve sonunda olmayacaktır. Hak nasıl aranır bir fikir nasıl anlatılır gercek savaş taşla sopayla değil fikirlerle olduğunu asıl ozgurluğun sozlerde saklı olduğunu asla bilemeyeceğiz.Şimdide Kılıcdaroğlu İstanbul a doğru yola cıktı ,Sozum doğru yada yanlış yapıldı ayrımı icin değil her şartta objektif bakabilmeniz icin.
Kimse yazımdan dolayı kırılmasın darılmasın ben siyaseti siyasetcileri bir gruba yada sabit bir duşunceye dahil (Taraftar) olmayı rededip hayatımdan cıkartarak yaşadığım bolgede ve cevremde buyuk bir riske girdim, sozlerimle (ozgur fikir) davranışlarımla varolan duzende ne kadar zarar gorsemde(biber gazı,toma aracı boyle yaralar acamaz) cevreme direttim olene kadarda 'Ben kimim?, Yaşama amacım ne?' sorusunu kendime sorup insani duygularımı diri tutmayı sectim.
Sonucta normal denilen insani değerlere sahip bir cevreye sahip değilseniz deli muamelesi gorur dikkate alınmazsınız, secim zor tıpkı sigarayı bırakmak gibidir ilk ay cok fecidir kafanızdan kıvılcımlar cıktığını gorursunuz oyle hissedersiniz kafanızın icinde birşey sizi durmadan sıkar boğmaya calışır sadece bir sigara yakarak bundan kurtulabilirsiniz ama savaşı kazanmanın zevki bir başka yahu..İşte ben buna DNA yı yeniden kodlama , yeni bir duygu yaratma diyorum.
Once kendinizi sorgulayacaksınız; ruhunuzu zincirleyip her yonuyle en sert eleştirilerle delik deşik edip kim olduğunuzu farkedecek farkındalığınızı yukselteceksiniz. İnsani değerlerinizi sağlamlaştırmadıkca doğru ve yanlışı ayırt edemez mevcut duzen gibi ancak cıkarlara gore hareket edersiniz.
IQRI
Geziparkı Protesto Sonucları ne Olacak?
Geyik0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Geziparkı Protesto Sonucları ne Olacak?