Her konuda surekli darlanıyorum. Mesela az once, seneye LGS'ye girecek kadar buyumuş kardeşim yatağımda yatıyordu ve yatağı annem yeni toplamıştı, ben de uşuduğum icin ustumu değiştirecektim ve odaya girdim. Girdiğim gibi durduk yere kardeşim "Abş bak." birden yatakta zıplamaya başladı, bir kac haftadır surekli yapıyor bana ve kotu konuşmamaya calışıyorum, coğu zaman uyarıp yapmamasını soyluyorum fakat yapıyor. Ben de son gunlerde artık "Aptal, m*l, sal*k" gibi kelimeler kullanmaya başladım, başka bir abi olsa dayaktan oldururdu kardeşimi. Fakat argo kullandım, annem bana kızdı, ben de durumu acıkladım ve olduğu yerden gelerek resmen ustume gele gele beni tehdit etti. Ben de duzgunce surekli yaptığını, sırf bana sataşmak icin boyle harekerler yaptığını soyledim. Ona rağmen ona kızmadı ve ben de "Tek suclu benim galiba hic Poyraz'a (kardeşim) kızmıyorsun." dedim. Ondan sonra ona kızmamasının nedeninin benim haksız olduğumu soyledi. Ben oyle dedim diye kızmamış ona. Sonea tartıştık biraz ve bana "Bana laf yetiştirme!" dedi. Sonra uvey babam da durduk yere lafa dahil olarak "Evde gerginlik yaratma durduk yere!" dedi. Ben de haklı olarak sinirlenip normal bir şekilde "Ben gerginlik yaratmıyorum, gerginliği siz yaratıyorsunuz." dedim. Ondan sonra iyice ustume geldiler. Ben de daha fazla sacma bir şekilde tartışmamak icin odama gittim ve kardeşim hala oradaydı. Odadan cıkmasını soyledim ve cıkmayacağını soyledi, sonra ise annem geldi ve bana kızdı. Ne zaman haklı olsam ergenliğe bağlıyorlar ve haksız olduğumu soyluyorlar. Diğer yaşıtlarıma gore cok daha olgun ve sorunsuzum. Yaz zamanı oturmak yerine aileme yardım etmek icin elektrikcide calışıp inşaatlarda calıştım 10-12 saat. Eve gelirken eve destek olmak icin erzak aldım, 1 bucuk senedir Aikido'ya yazılmak istiyorum ve para bahane edip yazmıyorlar, 1 hafta once fitnesse gitmek istedim ve gondereceklerini soylediler, gondermediler. Okul masraflarını bahane ettiler. Ne zaman soylesem azar işitiyorum. Fakat ortanca kardeşime daha yeni 750TL'lik Adidas ayakkabı aldılar, kucuk kardeşime yeni ayakkabı aldılar ama ben gecen seneden kalan ayakkabı ile idare ediyorum, yeni ayakkabı istedim ve kardeşlerime aldıklarını da dile getirdim, bana soylediği şu idi annemin "Hep sana alıyoruz, kardeşlerine almışız cok mu? Nankor!". Ben cok kırılıyorum boyle yaptıklarında. Ben bir bucuk senedir Aikido'ya gitmek icin bekler iken ortanca kardeşimi futbol okuluna yazdırdılar iğrenc oynamasına rağmen, doğduğundan beri benden daha cok seviliyor cunku doğarken olum tehlikesi gecirmiş. Ayrıca ben gecen seneyi 88.5 ile bitirdim, kardeşim matematik ve Turkce'den kaldı, ona rağmen boyle davranıyorlar. Hareketleri de cok kotu. 10. sınıfa gectim, hala boyle yapıyorlar, dışarı cıkarken daha semtte gezmeme izin vermiyorlar, tum arkadaşlarım Beşiktaş, Kadıkoy, futbol macları geziyor fakat ben ne 1 kere maca gittim, ne de tek başıma gezmeme izin verdiler. Maca gitmek icin izin istedim, kendi calışıp kazandığım para ile gidecektim fakat izin vermediler. Babaanneme gidecektim fakat metrobusler cok tehlikeli gitme falan dediler. Arada 10 durak falan var maksimum, cok ustume geliyorlar bence, sizce ben mi haklıyım ailem mi? Uvey babam diye bana boyle diyebilir mi? Beni bu kadar kısıtlayıp, dışarının cok tehlikeli olduğunu soyleyip benim inşaat gibi tehlikeli bir ortamda calışmama goz yummaları nasıl bir şey? Maksimum tek başıma gidebildiğim yer 1KM uzaktaki Yaşam Vadisi adlı yer. Ona da saat 20'den once iken gidebilirim, sonra ise anca arkadaşlarım ile falan.
Ayrıca benim lise 2'ye, kardeşimin orta 3'e gitmesine rağmen eşit para alıyoruz, hatta ara sıra o daha fazla alıyor. Sebebi ise okul yemekleri cok pahalıymış, ben evde yemek yapıp goturuyorum, aynısını onun yapmasını soyluyorum fakat destek olmuyorlar. Gecenlerde bilgisayarıma virus bulaştırdı, ailem bilgisayarı yasaklamama izin vermedi. Sozde benim şahsi bilgisayarım fakat şu anda kardeşim oynuyor ama ben istemedim, ailem zorladı. Cocuk gibi şikayet ettiğime bakmayın, artık bıktım, icimi dokmeliydim.
Ailem cok ustume geliyor
Geyik0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- Ailem cok ustume geliyor