Az once kan tahlili icin hastaneye gittim. 3 tup kan aldılar, kan kalmadı bende. Doktor mu hemşire miydi bilmiyorum ama iğneyi batırıp tupleri doldururken birden aklıma şu konu geldi ve gulmeye başladım.
Kan tahlilinden masturbasyon cıkar mı? Arkadaşlar bilgisi olan soylesin. Endokrinolojiye gittim 3 tup kan verdim sanırım test yapacaklar ama tahlilde olabilir. Her neyse bundan mast yaptığım cıkar mı? Rontgen cektiler oradan bir şey olmaz sanırım sizce? Doğru soyleyin.
www.technopat.net

Kadın da hafif bir tebessumle "bir şey mi oldu" diye sorunca dayanamayıp "zamanında bir yerde birisi kan tahlilinden masturbasyon cıkar mı' şeklinde bir soru gormuştum de o aklıma geldi, sizce cıkar mı?" dedim ve ortalığı korkunc bir sessizlik kapladı. Tupleri doldurdu, yara bandı ve kan akışını engellemem icin pamuk-bez tarzı bir şey verdi. Ben odadan cıkarken "buraya gelmeden once yapmadıysan cıkmaz" deyip postayı koydu.

Bunu size niye anlattım onu da bilmiyorum. Herhalde icimde kalmasını istemedim. Ne de olsa tuvaletimiz geldiğinde de onu icimizde bırakmıyoruz.

@Hopnereye de selam olsun, bugun de gulduk.