Arkadaşlar selamlar, dun saat 15.00 sularında actığım, Oyunların sıkıştırılmış halleri bulunabilir mi? başlıklı konumda sacma olduğunu duşunduğum bir ceza yedim. Konuyu link olarak verdim fakat yine de bahsetmek istiyorum. Kotalı internet kullanımına gectiğim icin elimde olan (ucretini odediğim, ana gonderide aşağıda bahsettiğim bir detay) oyunları boyutlarının yuksek olmasından dolayı yukleyemediğimi, internette sıkıştırılmış hallerinin olup olmadığını ve varsalar nereden bu sıkıştırılmış hallerini bulabileceğimi sordum. Bir arkadaş da boyle bir yer bildiğini fakat forum kuralları gereğince korsana destek verilmemesinden dolayı ancak ozelden iletişim kurabilirsem soyleyebileceğini soyledi. Yani zaten amacımız korsana destek vermek olmayan bir konuda kurallara uyalım diyerek Discord adresimi yazdım fakat bu sefer de "Ozelden yardımlaşmak" adı altında 1 gunluk ceza yedim. Onaylanan konuda bana yardım edilebilecekken kuralları ihlal etme gibi bir amacımızın da olmamasına rağmen resmen o an yardım alabilmem engellendi. Yardım alamayacaksam konu niye onaylanıyor dediğimde de ekteki gibi bir cevap aldım. Sanki ben korsanı kotu niyetle kullanmak istedim de boyle engellemeler yaşandı. Ayrıca kullanıcıları ilgilendirmez fakat 2018 yılında katıldığım Technopat'ın forumuna da bu olaydan dolayı elveda. Kendinize dikkat edin, iyi forumlar

Dosya Ekleri 1666020804018.png 31,4 KB · Goruntuleme: 14