Sabah saatlerinde olaydan haberdar oldum. Yine galiba gec kaldım ama yine de paylaşayım dedim Instagram'da takip ettiğim bir sayfada flightradar'dan A350'ye ait bazı gorseller paylaşmış hikayesine. Fakat telefon kapalı ve sayfa adı tam aklımda değil, sayfaya baktıktan sonra duzenlerim yazıyı

BEKLENEN GUN GELDİ... THY A350 ’Yİ FİLOSUNA KATIYOR Turk Hava Yolları, filosuna ilk A350-900 tipi ucağını katmanın heyecanını yaşıyor. THY ’nin ilk Airbus A350XWB ’si Toulouse kentinden havalanarak Turkiye ’ye doğru hareket etti.
www.airporthaber.com

THY ’nin ilk A350 ucağı İstanbul ’a geldi Turkiye ’nin bayrak taşıyıcısı Turk Hava Yolları (THY), toplamda 25 adet sipariş verdiği A350-900 ucaklarının ilkini teslim aldı. Dun gercekleşmesi beklenen
haber.aero

Flightradar:

Live Flight Tracker - Real-Time Flight Tracker Map | Flightradar24 The world ’s most popular flight tracker. Track planes in real-time on our flight tracker map and get up-to-date flight status & airport information.
www.flightradar24.com

Live Flight Tracker - Real-Time Flight Tracker Map | Flightradar24 The world ’s most popular flight tracker. Track planes in real-time on our flight tracker map and get up-to-date flight status & airport information.
www.flightradar24.com

www.flightradar24.com