Yıl 2020 dolar 8.16 ekran kartı stoğu olmadığı icin kendime bir sistem alamadım ve kendi bilgisayarımda oyunlarda yeteri kadar performans gostermiyor. Bu yuzden internet kafeye gidiyorum. Son zamanlarda canlı derslerimden sonra surekli internet kafeye gitmeye başladım 2 el Valorant atıp eve donuyorum. Nedendir bilmem ama eve donerken surekli yanlış bir şey yapmış gibi hissediyorum ya da tam oyunun ortasında sanki bunu yapmamam gerekiyormuş gibi hissediyorum. Sizde de boyle oluyor mu
İnternet kafedeyken gelen pişmanlık hissi
Geyik0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Geyik
- İnternet kafedeyken gelen pişmanlık hissi
-
22-10-2022, 17:46:09(Aşağıdaki bilgileri ilerleyen zamanlarda bakmak icin yazıyorum.)
Yıl 2020 dolar 8.16 ekran kartı stoğu olmadığı icin kendime bir sistem alamadım ve kendi bilgisayarımda oyunlarda yeteri kadar performans gostermiyor. Bu yuzden internet kafeye gidiyorum. Son zamanlarda canlı derslerimden sonra surekli internet kafeye gitmeye başladım 2 el Valorant atıp eve donuyorum. Nedendir bilmem ama eve donerken surekli yanlış bir şey yapmış gibi hissediyorum ya da tam oyunun ortasında sanki bunu yapmamam gerekiyormuş gibi hissediyorum. Sizde de boyle oluyor muumarım yalnız değilimdir.