Bunny Girl Senpai benim icin aşırı guzel bir tat bırakıp bitmişti. Aniden filmine gecip bir anda izleyeyim, geceyim diye duşundum. Arkadaşlar film icin "Ozel bolum gibi duşun, anime ile pek ilişkisi yok" demişti. İşler hic oyle gitmedi.
Film, animenin 2 sene sonrasını falan anlatıyor derken full + full sadece dram iceriyordu diyebilirim. Sonlara doğru Mai'nin olumunu gormek zaten nevrimi dondurdu, neye uğradığımı şaşırdım. Mai'nin olumu sonrası Sakuta'nın caresizliği, hayatının bir anda tepe taklak olması ve ozellikle Mai'nin olumu gercekten beni aşırı etkiledi. Bunny Girl Senpai yalnızca son bolume kadar romantik, komedi olarak ilerlerken son bolum hafif uzucu olmuştu o kadar, fakat bu kadar uzucu değildi.
Anime tatlı tatlı bitmişken, insanlar mutlu ayrılmışken bu kadar uzucu bir film yapmaya gerek var mıydı ki? Tamam, Mai ve Sakuta sonuc olarak olmemiş oldu fakat hepsinin olumu bir kere aklımıza kazındı, nasıl cıksın? Film mutlu sonla bitti ama bitene kadar izleyen kişiyi resmen derbeder etti, mahvetti. Bu kadar etkileyici bir şey acıkcası ilk defa izledim diyebilirim.
Siz ne duşunuyorsunuz?
Surprizbozan Bunny Girl Senpai'nin filmi neden bu kadar uzucuydu?
Anime Manga0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Anime Manga
- Surprizbozan Bunny Girl Senpai'nin filmi neden bu kadar uzucuydu?