Merhaba oncelikle. Bu actığım konu size garip gelebilir. Trol konu değil. Kısaca size anlatmaya calışayım.

Dun Youtube'a girdim ve onerilen video olarak bir anime sahnesi gormuştum. Hoşuma gitti ve bende o animeyi bulup izlemeye başladım. Animenin ismi: Seishun buta yarou wa bunny girl senpai no yume wo minai.

1 tane sezonu var. Baktım ki yaklaşık 3 bolum izleyince sardığını fark ettim. Cidden anime baya guzel. Bazı sahnelerde biraz ağlama ihtiyacı duyabiliyorsunuz. Son bolumu de izleyince hem sevindim, hem uzuldum acıkcası. 2. Sezon niye yok diye. Lakin aslında bu animenin bir filmi olduğunu fark ettim. O filmi de izledim. Bazı sahneler oyle sahneler ki, insanın resmen kalbi duruyor. Bazı sahnelerde ağlamaklı oldum cidden, kendimi zor tuttum. Neyse filmi bitirdim ve şunu anlamış oldum. Bu dediklerim size garip gelebilir, farkındayım ama cidden boyle. Kendimi cok yalnız hissetmeye başladım. Aslında taşındığımızdan beri boyle ama ben hic hayatım boyunca bu kadar uzulmemiştim. Surekli o animenin ozellikle o tarz sahnelerinde arkadan gelen muziği duyunca, surekli ağlayasım geliyor. Bu arada yanlış anlamayın. O tarz sahne derken uzucu olaylardan bahsediyorum. Bugun filmi bitirdim bu arada. Oğlen aramda bitirmiştim. Dersim başladı. Kamerayı bilerek biraz yukarıya doğru tuttum. Ağlamamı gormesinler diye. Ve o andan sonra surekli kafamda o muzik geliyor ve resmen ağlayasım geliyor. Başım ağrıyor. Ders calışayım dedim. O kadar ağrıyor ki, ders calışmam mumkun değildi. Ben de biraz internete girip kafamı dağıtayım dedim. İşe yaramıyor. Aniden geliyor. Durduramıyorum. Sırf bu yuzden yaklaşık 6 saatimi boşuna harcadım. Pazartesi gunu sınavlarım başlıyor ve kendimi baya kotu hissediyorum. Ne yapmam gerekiyor? Yardımlarınız icin şimdiden teşekkur ediyorum.