Var ya ne zamandır anime izlemiyordum. Sizin şu garip profil akımınızla izleyeyim dedim. Dun 20 bolum falan izledim herhalde, bugun sınavım olmasına rağmen. Cidden eğlendim, farklı bir dunya. Son 4 bolumu de bugun izleyeyim diye bıraktım zaten. Bazı cizim hataları komik olmuş ancak benim gibi sadece psikolojik-kan-vahşet tarzı şeyler seven birini bile bu denli etkilemesi hoş ki zaten ne zaman kaliteli bir anime izlesem anime izlemeyi bırakasım gelir “bundan iyisi yoktu len” deyip uzun sure izlemem. Aynı hissiyatı yaşatması benim icin cok anlamlı. Misaki abla cok tatlı bu arada. Sorata ’nın yazık kafasına la shiina cok uzuluyor urkuyor falan ya ben de diyorum az anlayışlı ol. Sonra kim vardı şu akasaka mı uzun saclı var o garip biraz rita ’ya da yazık. Jin zaten ayrı bir dunya ya adam alfa. Yani biraz kısa eğlenceli anlatmaya calıştım ama cidden guzel bir anime. Bu arada 2. sezonu var mı bunun? Ya da buyumuş halleri falan. Cunku wiki kısmında bir yerlerde 24 yaşlarında oldukları falan yazıyordu ve 4 bolum kaldı. Yani 4 bolumde 7 yıl yaşlanmaları garip olur herhalde. Yorumlarda duşunceleriniz belirtirseniz konuşabiliriz, yani izleyenler. Ha bu arada normalde detaylı izledim hep oyle yaparım. Burada daha renkli eğlenceli gozuksun diye bu şekilde yazıyorum.
Ben olsam PP'yi şu yapardım bu arada:
En iyi yan karakter odulune layık.