Ruhsal bilgeliği, farkındalığı bilimsel fiziksel yasa ile anlatan Kuantum Duşunce Yontemi kitabı elime gectiğinde ilk cumle "İmkansız diye bir şey yoktur" bu cumle beni inanılmaz etkilemişti. İcini acıp hemen okumak ve herkesin imkansızlığını imkana cevirme heyecanımı tarif edemem.? Kuantum Duşunce Yontemi, her şeyin bende benim benliğimde iyisiyle kotusuyle duşuncelerimle olduğunu daha somut bilimsel fark ettirdi. Bu minicik bir taşın denize atılması gibi oldu. İlk halka ve sonra arka arkaya binlerce halkalar actı bende. Ne kolaymış meğerse, kendini de başkalarınada suclamadan sadece karşıt gelen her şeyi fark edip ruhunu geliştirmek. Ne guzelmiş ne yaparım ederim demeden sadece yaptığın guzelliklerin karşılığının olduğunu ve geleceğini bilerek huzurla yaşamak. Hani derler ya atalarımız, gunahı ile sevabı ile bu benim hayatım. Ne duşunursek o gelir. Ne yaparsak onu buluruz. Eeee kolayı var. Ne yapıyoruz o zaman. Sadece guzel soz, guzel davranış. Tabi ki guzel duygu tohumları ektiyseniz. Bu tohumları yeşertmek cok kolay. Ekemiyorum olmuyor diyorsanız. Hic beklemeyin. Spirituel Terapi ile once bilinc altı temizliği ile şoyle tarla bir guzel temizlensin. Şimdi tohumları ekme zamanı. Sonra da ne duşunursem onu yaşarım diyerek Kuantum Terapi ile İYİ DUŞUN İYİ YAŞA diyoruz
[h=2]Ankara Psikoloji uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın![/h]
Kuantum duşunce yontemi
Sağlık0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Kuantum duşunce yontemi