Selam arkadaşlar. Japonca oğrenmeye calışıyorum bu yuzden elimde fiziki bir kitap olmasını ve oradan tekrar yaparak, oğrenerek pekiştirmek, anlamak istiyorum. Şu anlık Hiragana alfabesinin hepsini oğrendim sayılır. 2-3 gunluk işim kaldı ondan sonra katakana alfabesine gecmeyi duşunuyorum. Bunun yanında Youtube veya diğer ceşitli uygulamalardan da faydalanıyorum. Bir siteden Japonca kurs almayı duşunuyorum ama cok dandik ve eksik gozukuyor. Sesli anlatım ile oğrenmeyi sevdiğimden kurs alacağım. Bunun yanında Turkce anlatımlı Japonca kitabı alacağım ama ne alacağım konusunda kararsızım. Deneyimlemiş veya bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim. Kendi araştırmam sonucuyla :
Cinius Yayınları Learnihongo Japonca Dilbilgisi, Kelimeler, Alıştırmalar, Alfabe 4 Kitap Set Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL serisi guzel gibi gozukuyor. Kullanan varsa deneyimlerini ve tavsiye edip etmediğini anlatırsa sevinirim. Biraz uzun yazdım sıktıysa kusura bakmayın. İyi forumlar, iyi eğlenceler. Goruşuruz!