Kendimi geliştirmek istiyorum
Vücut Geliştirme0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Vücut Geliştirme
- Kendimi geliştirmek istiyorum
-
22-10-2022, 08:36:11Arkadaşlar bunu kas olarak algılamayın. Once kendimi tanıtayım ben 172 boyunda 15 yaşında 54 kilo birisiyim. Gobeğim yok bir şeyim yok yani duz bir zayıf zargana diye ifade edilen erkeğim. Ama arkadaşlar belim cok kucuk yani pantalon tamam onu kemer ile giyebiliyorum da yani eşorfman yok bana gore. Kendimi bu yonden geliştirmek istiyorum. Sağlıklı beslenmek, evde vucut geliştirmek ve sonuc olarak ise hem oz guvenim artsın hem giydiğim bir şey uzerime tam otursun hoş dursun dışarıdan bakıldığında. Bunları istiyorum ama bunun icin spor merkezlerine gitmek istemiyorum. Evde geliştirmek istiyorum. 2 adet 2.5 kg dambıllarım var. Eskiden spor salonuna gidiyordum ama gelişemeyince bırakmıştım ve o aralar biraz kotu hissediyordum kendimi oraları boş verelim de ben dambıl olarak 7.5 kg kaldırabiliyordum yani bu 2.5 kg başta zor gelecek ama birkac gune kolay gelecek internetten dambıl alacağım fakat 5 mi alsam yoksa 10 mu yoksa 7.5 mi alsam kararsızım. Size gore yuruyeceğim. Cevaplarınız benim icin cok değerli kendimi aynadan bakınca guzel, kıyafetlerin uzerimde guzel durduğu ve bunun oz guvenimi arttırıp hayat kalitesini arttırdığına şahitlik etmek istiyorum.