Herkese gunaydın, mutlu pazarlar. Sizden fitness adına tavsiye isteyeceğim. Oncelikle 17 yaşındayım. Boyum 192 cm, kilom ise 110 kg. Haziran ayında hem fitness hem de de diyete aynı anda başladım. Haziran'da ilk başladığım zamanlar kilom 128,8 kg idi. Ağustos'un ortalarına kadar spor ve diyetimi devam ettirerek 20 kilo civarı bir kilo verdim ve 108 Kg'a kadar duştum. Daha sonra 3 haftalığına koye gittim ve orada spor ve diyeti bayağı saldım. İstanbul'a donduğumde 3 kilo alıp 111 Kg'a cıkmıştım. Donduğumde bir sure spor salonuna gitmedim. Daha sonra okullar acıldığı icin (12. sınıfım) sporu savsaklamaya devam ettim biraz. Diyette de biraz kacırmalarım oldu, abur cubur falan yiyordum, ona rağmen 400 gr vermiştim gecen hafta. Şimdi tekrardan sporu ve diyeti devam ettirmeye karar verdim. Bu cuma uzun sureden sonra ilk kez salona gittim. Oradaki hoca oncelikle 3 haftalık bir adaptasyon programı verdi. Bunu bitirdikten sonra tekrar normal program yazarız dedi.
Program şu şekilde:
Bu program şimdilik iyi midir sizce? 10 dk ısınma yazılmış ama 15 dk koşu bandı + 15 dk eliptik bisiklet yapıp oyle hareketlere gecsem sorun olur mu? (Alt bolgem ust vucuduma gore daha yağlı o yuzden boyle yapmak istiyorum.)
Son olarak ise şey soracağım. Uyeliğim Ocak ayının 20'sine kadar devam ediyor, daha sonra uyeliğimi devam ettirmeyeceğim cunku dersler bayağı yoğunlaşacak, belki YKS bittikten sonra bir dahaki yaz tekrar yazılıp devam ederim. Bu zamana kadar hedefim vucudumu forma sokup 80-85 kilolara duşmek. Sizce bu şekilde hem sporla hem diyetle giderek kilomu bu kadar duşurebilir miyim yoksa cok uc bir hedef mi olur?
Ayrı olarakdan yarın diyetisyene gidip yeni program alacağım, isterseniz onu da atabilirim yarın. Fazla uzattıysam kusura bakmayın. Şimdiden teşekkurler.