Merhabalar arkadaşlar bugun sporada 33. Gunum en fazla 1 hafta ya da 8-9 gun ara vermişimdir bunun 4 gunu off gunu diğeri ise rahatsızlığımdan oturu olmuştu. 25-30 dakika kardiyor yaptıktan sonra fullbody programı şeklinde ağırlık calışıyorum hergun. 5DK koşu 5DK yuruyuş sonra tekrar 5 dk koşuyorum ardından 10 dakika bisiklet calışıp ağırlık calışıyorum. Ağırlık antenmanım bittiğinde 4X25 mekik ve 5 dk yuruyuş rampa yaparak gunumu tamamlıyorum 1.30 veya 2 saat suruyor en gec.
Beslenme olarak ekmekten tamamen uzağım 33 gunde en fazla 3 dilim ekmek tukettim oda kepekli ekmekti ve asla şeker tuz kullanmıyorum cay kahve bile şekersiz tuketiyorum. Genelde oğlenleri yemek yemiyorum onun yerine meyve yiyerek ve bol su icerek tatmin ediyorum kendimi. Sporadan once yaklaşık 92 kiloydum. İlk başlangıcımdan 2 hafta sonra tartıldığımda 89.5 gordum ve işe yarıyor dedim boyle devam ettim 1 hafta sonra 87.5 gordum. Fakat gecen tartılmamda 89 neredeyse 90 gordum. Anlamış değilim neden boyle olduğunu tamam son 2 gun biraz poğaca borek yedim ama sporuma devam ettim hani 2 gunde okadar kilonun geri alınacağını pek duşunmuyorum. Yine de sporuma ve beslenme şeklimi koruyacağım ama neden boyle olduğunu merak ediyorum. Yaptığım yanlış nedir sizce?
Spor yaparken kilo alımı
Spor Haberleri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Spor yaparken kilo alımı