Merhaba arkadaşlar,
Vucut geliştirme sporu yaparken set aralarını stabil bir surede tutmak amacıyla butonlu bir kronometre satın almak istiyorum.
Hem dikkat dağıtmaması adına hem de terliyken ya da yorgunken telefona dokunmak istemiyorum ve bu yuzden telefonun kronometresini ya da herhangi bir telefon uygulaması kullanmak istemiyorum.
Aradığım kronometreden beklentim şu:
Ornek olarak set arası 1 dakika olmasını istiyorum diyelim. Ben butona basayım, 1 dakika sonra otsun, ornek olarak 3 saniye otsun ve kendi kendine sussun.
Bu şekilde ben dinlenme suremin bittiğini anlayacağım ve 2. sete başlayacağım. 2. set bitince tekrardan duğmeye basacağım ve tekrardan 1 dakika sonra otecek.
Bu orneğimizdeki 1 dakikalık sureyi değiştirebilmek istiyorum. Mesela bench press yaparken bu sureyi 1,5 dakikaya cıkarmak istiyorum. Yani sureyi duzenleyebilme ozelliğinin olması gerekiyor.
Konunun cahili olduğum icin bu bahsettiğim olayı her kronometre yapabiliyor mu ya da buna ozel veya sporcu koronometresi var mı? Direk bu talebimi gercekleştiren bilmiyorum.
Bu konuda işimi gorecek cihaz icin 30 TL mi odemem gerekiyor yoksa 100 TL'mi ben de bilmiyorum.
Evde spor yaptığımdan dolayı bu urunu cebime koymayacağım ya da boynuma asmayacağım direk masaya koyacağım.
Pilli ya da şarjlı olabilir. Yıllarca kullanmayı planlıyorum.
Dokunmatik değil de direk fiziki butonu olan, butona basması kolay olan boyle bir cihaz illaki icat edilmiştir diye duşunuyorum.
Sanki daha oncesinde bir Instagram videosunda da gormuştum diye hatırlıyorum.
Buna benzer bir urunu daha oncesinde kullanmış ya da aktif olarak kullanan veya konu hakkında fikri olan arkadaşlarımızın yorumlarını bekliyorum.
Teşekkurler,
İyi geceler.
Konu gunceldir.
Sporda Set Arası Sure Ayarlama Aracı
Spor Haberleri0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Sporda Set Arası Sure Ayarlama Aracı