Kucuklukten beri denizle haşır neşir olan birisiyim ailem surekli Gokceada'ya tatile goturdu bizi. Aşağı yukarı 9 yaşımda (şuan 15 yaşındayım)kolluksuz yuzebiliyordum, kendi kendime oğrendim. Ancak teknik bilmiyorum. Kartal'da Hasan Doğan Spor Kompleksi var bilen bilir belki, oranın havuzuna yazıldım yaz aylarında. Ramazana denk geldi ara vereyim derken komple duman oldu. Yazılmamın sebebi biraz yapılanmak istemem, fitness ile uğraşmak istemiyorum, zaten salona da almıyorlar ve zaten salona ayıracak pek de vaktim yok. Her neyse asıl meseleye gelirsek, yuzme esnasında 50 dakika sonra falan kollarım ağrımaya başlıyor. Havuzun buyukluğu olimpik 50 metre. 10 tane falan kur var. Nasıl bir program yapmalıyım? Ben kendimce bir tur kulacla gidip, sırt ustu geri donuyorum. Nefes calışmaları vs. yazıyor o nasıl olacak? Haftada 4 gun gitmeyi planlıyorum, yemeklerde ne tercih etmeliyim, eğer yararı olacak ise oğle arası icin okul yemekhanesine yazılabilirim(gercekten guzel yemekler var, oyle uyduruk bir yer değil). Cok sorum var, cevaplarsanız on numara beş yıldız olur teşekkur ettim...