Zayıflama İcin Oneri
Spor Haberleri0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Zayıflama İcin Oneri
-
22-10-2022, 03:27:31Merhaba arkadaşlar. Boyum 1.78, 1.80 civarı, 16 yaşındayım ve 84,5 kiloyum. Bu yaza kadar 80 81 kilo falandım. Ramazanda oruc falan tuttuk. Bir de hep yemek yedikten sonra yattık başka bir şey yapmadım aktif olarak ve bu kiloya cıktım. Uc haftadır fitness'a gidiyorum ve iki haftadır diyet yapmaya calışıyorum. Uyku duzenim pek yok gece saat 3 gibi yatıyorum sabah 12 gibi kalkıyorum. Sonra kahvaltı ediyorum. İki saat sonra ara oğun meyve veya form biskuvisi ve kas icin badem gibi şeyler tuketiyorum. Sonra akşam saat 6:30 gibi spora gidiyorum ve 8:30 civarı geliyorum ve akşam yemeği var. Şu iki haftadır sadece 2 gun gunde bir tane cikolata yedim onun dışında hic abur cubur yemedim. Fitness'a haftada 5 gun gidiyorum. Ama zayıflama hala yok hep aynı kiloda cıkıyorum. Hatta bugun kahvaltıdan sonra 85,5 kilo cıktım. Ve şoyle bir durum var sadece bu aylık gidiyorum fitness'a cunku okul saatlerim belli olacak ve ona gore devam edeceğim. Oğlenci olursam sabah 7-9 arası hızlı tempo yuruyuşe gideceğim. Sabahcı olursam fitness'a gitmeyi duşunuyorum. Bu ayın 28'inde surem doluyor ve bende hala birşey yok hatta karnım biraz daha cıkmış gibi duruyor, evdekiler de fark etti. Ne yapmalıyım ne tavsiye edersiniz okullar acılana kadar eski kiloma duşebilir miyim ? Bu arada ekmek gunde bir dilim veya iki dilim tuketiyorum en fazla akşam tuketmiyorum.