Spoiler icerebilir ancak 10. sezonu izlememiş birinin 10. sezon tartışma konusuna geleceğini sanmıyorum.
Bu sezonla ilgili canımı sıkan durumlar oldu. Hatta 9 ve 10. sezonlar diyebilirim bu durumlar icin cunku Negan karakteri ile alakalı. En son "en sevdiğim" diyebileceğim kotu karakter olarak Vali vardı. Vali karakteri bu dizi icin efsane bir kotu karakter olmasının yanı sıra olmesi gerektiği zamanda olduğu icin aklımda da efsane olarak kaldı. Ardından birkac sezon sonra katılan Negan karakteri ise yeni en sevdiğim kotu karakter olmayı başarmıştı. Oldukca guclu, havalı ve dalgacı hareket ve tavırlarıyla, konuşmalarıyla onun sahnelerini izlemekten keyif alıyordum. Her ne kadar ilk sezondan kalma bir karakteri yani Glenn'i oldurmuş olsa bile Negan karakterini seviyordum. Ancak olmesi gerektiği zaman olmediği icin ve şu anda geri planda kalan silikleşmiş bir karakter olduğu icin aklımdaki efsanevi yerini kaybetti. Eğer olseydi o da efsane olacaktı. Ama şu anda yalnızca bir fosilden ibaret benim icin. Bu arada ilk sezondan beri kalan 2 karakter var sanırım. Daryl ve Carol isimli bir diğer 2 fosil. Keşke bunlar on planda ve guclu karakterler olarak yerlerini belli etselerdi cunku ilk sezondan beri kalabilmek kolay bir şey değil. Ancak var olsalar da olur olmasalar da olur kıvamında takılıyorlar. Bu dizi zaten hep kotu karakterler uzerine yoğunlaşan bir dizi olarak yaşamını surduruyor. Bakalım fısıldayanların sonu nasıl gelecek merak ediyorum.
The Walking Dead 10. sezon tartışması
Sinema0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Sinema
- The Walking Dead 10. sezon tartışması