Oncelikle buradan sonrası spoiler olacak o yuzden izlemediyseniz bakmayın.
Surprizbozan: Hikaye ve yorumum Oncelikle gercekten muthiş bir sezondu kesinlikle izlemelisiniz ama bazı kısımlar 2.sezondan alınmış gibiydi. Mesela kanalizasyona gelincik bırakarak şaşırtmaları gibi. En cok sevdiğim kısım son sahne kapıya gelen zırhlı arabaya ateş ettikleri sahne. İyi yonu kesinlikle 4. sezon gelir ama kotu yanı olarak artık halkın nazarında teroristler. Anlamadığım bir yer var karakterlerin amacı RİO ’yu kurtarmaktı neden bankayı soyuyorlar altını ne icin aldılar? Belkide ilerleyen bolumlerde altın kacış icin onemli bir unsurdur. Ben Sierra karakterini sevdim zira Raquel gibi değil Profesor ’e gercekten dişli bir rakip olacak. Berlin karakteri yaşıyor mu emin değiliz cunku onun sahneleri hep gecmişte ve tarih vermediler. Soygunun olduğu zaman olmuş olabilir. Sezon 4 gercekten muthiş olacak gibi umarım fazla bekletmezler.
Buradan oncelikle bu yazıyı okumak zorunda olan moderatorden, izlemediği halde meraktan bakan kardeşlerimden ozur dilerim. Zaten tum detayları vermedim izlerseniz taşlar yerine oturur.
La Casa De Papel 3. Sezon
Sinema0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Sinema
- La Casa De Papel 3. Sezon