Selamlar. Dun bildiğiniz gibi DC'nin yeni filmi the Batman cıktı. Ben de dun gitme şansı buldum ve gittim. Bu zamana kadar Dark Knight'tan ve şimdiki zamana kadar en iyi film budur. Dediğim gibi bu benim fikrim. Coğu kişi de boyle duşunuyor. Bakın en iyi Batman demiyorum en iyi film diyorum. Cunku bu filmdeki Batman 2 yıllık Batman acemi ve ofke sorunları yaşıyor fragmanda da belli oluyor.
Gotham şehri diğer serilere gore cok iyi yansıtılmış aklınıza gelecek tum pislikler var. Film bayağı karanlık olması gereken de bu. Batman dediğin karanlık ile ilişkilidir. Filmde aydınlık 3-4 sahne vardır. Film 175 dakika beni hic sıkmadı. Eğer hep Batman'in dovuş sahnesini isteyip oyuncaklarını gormek icin giderseniz biraz sıkılabilirsiniz. Bu filmde daha cok dedektifcilik vardı. Cinayeti cozmek icin ve tabii harika aksiyon sahneleri de var unutmamak lazım. Robert Pattinson bence Batman'i harika yansıtmış. Bruce Wayne'nin o icindeki karanlığı cok iyi yansıtmış. Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz teşekkurler.