Konuyu hangi kategoriye acsam bilemedim, oncelikle konu spoiler icermektedir. İzlemediyseniz konuyu daha sonra goz atmak uzere kapayabilirsiniz.
Surprizbozan: Film hakkındaki bağlantı. Once Into the Night'ın 1. sezonunu izlemiştim, cok hoşuma gitmişti. 2. sezonu cıkınca başı fazla sarmadı ama ufak tufek sara sara bitirdim diyebiliriz. Yakamoz S-245'i ise 1 hafta once bitirdim ve daha 3-4. bolumlerde bir ayrıntı farkettim. Dizi burada zaten mesaj veriyordu, bahsettiğim bolumde bir ucak ucuyordu, aklıma tabii ilk Into the Night geldi. Daha sonra Yakamoz S-245'in son bolumundeki sahne cok hatırladık geldi diyecektim ki.. O Turk oyuncuyu gorunce olaya uyandım, tekrar kontrol icin Into the Night'ı actığımda aynı sahnenin yer aldığını gordum. İkisinin aynı evrende gectiği zaten fark edilir bir şeydi ancak boyle biteceğini duşunmemiştim ikisinin de. Boylece iki dizi icin ortak bir kac fikir oluştu aklımda, mesela Armağan'ın babası yaşıyorsa Into the Night'ta da hala bir yaşam suruluyor, umarım yeni bir sezon cıkar ve neler olduğunu gorebiliriz..