Merhaba. Şimdi ben bir elektro gitar almayı planlıyorum. 1400 TL civarı butceyi gitara ( En fazla 1400, 1401 olmaz yani ) 400 TL butceyi amfi ya da prosesore ayırdım. Şimdi elimde iki tane secenek var. Ya Blackstar İD Core 10 alacağım, ( Fiyatına gore en iyi amfi bana kalırsa. ) ya da prosesor alıp ses sistemine bağlayacağım. Evde 40 watt bir ses sistemi var. Kalitesi fena değildi hani. Neyse işte. Zaten foğraflarını ve modilini atacağım. 400 ve ya 420 TL civarı prosesor ya da Blackstar İD Core 10 almam lazım. Hangisini onerirsiniz? Ses sisteminin ismi Aiwa SX N 330. Cift hoparlor dediğim gibi 40 watt. Neyse, baya da eski hani aşırı kaliteli değil elbette. Foğrafları şunlar:

Bu dana gibi ses sisteminin aslında taşınmak gibi bir şeyi yok doğal olarak. Eşşek olusu gibi ağırlığı var.

Şimdi dedik zurnanın zart dediği yere. Babam İbanez gosterdi 1100 TL idi sanırım. Bunun gibi mi diye sordu. Yok dedim bunun gibi diyerek Epiphone Les Paul 100 gosterdim. Sonra baktı. İyi olduğunu nereden biliyorsun dedi. Araştırdım dedim. Araştırdın da hic eline aldın mı, bu işin profesyoneli misin dedi. Haklı hani. Sonra 900 TL bir Epiphone SG gosterdi farkı ne bunların dedi. Duşundum. Harbi farkı ne? Les Paul gitarların heavy rock yapma ihtimali olduğu gibi ( High gain ile. ) blues yapma ihtimali de var. Aslında ben Slash ve Metallica tonları icin bir gitar arıyorum. Onerileriniz nelerdir soyler misiniz? Babama dedim dener oyle alırız diye bu işten ne kadar anlıyorsun dedi. Haklı elime iki tane gitar falan gecti şimdiye kadar. Araştır araştır ne kadar anlayabiliriz? Cevaplarınızı bekliyorum. Cok uzun oldu kusura bakmayın.

@creeptomani

Dosya Ekleri 007.jpg 189,6 KB · Goruntuleme: 156