Azerbaycan gezisi kapsamında Turkiye ve Azerbaycan'ın birlikte kurduğu Akıllı Tarım Koyu'nu gezen Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev bir sure koyun icerisinde yer alan kampusteki spor kulubunu ziyaret etmişti. Başkan Erdoğan'ın Azerbaycan gezisinde yaşanan renkli anlardan biri ise Aliyev'in kampusteki spor kulubunde halter kaldırmasıydı, bu anların fotoğraf karesi de epey gundem oldu. Aliyev'in halter kaldırırken cekilen fotoğraf karesinde Başkan Erdoğan ve dunya halter şampiyonu Halil Mutlu da vardı. Halil Mutlu'nun şaşkınlık icerisinde olduğu anlar fotoğraf karelerine yansımıştı.
"BENİ BİR SPORCU OLARAK COK MUTLU ETTİ, GEZİNİN UNUTULMAZLARI ARASINDAYDI"
Aliyev'in halter kaldırdığı anlara şahit olan dunya halter şampiyonu Halil Mutlu, o an neler hissettiğini SABAH'a acıkladı. Mutlu, "Oncelikle halterin boyle bir gezide on planda olması beni bir sporcu olarak cok mutlu etti. Azerbaycan cumhurbaşkanımızın yapmış olduğu halter kaldırışı gezinin unutulmazları arasındaydı" ifadelerini kullandı.
"HALTER KALDIRAN ALİYEV'E BİR ŞEY OLMASINDAN KORKTUM"
Mutlu sozlerine şoyle devam etti: "Fakat benim de en korktuğum anlardan bir tanesiydi. Cunku gencken yapılan bir sporu yaştan dolayı bıraktık, bugun gordum ki, istediğin zaman, sporda yaşın o kadar da onemli olmadığını anlamış olduk. Tum halter camiası adına cok mutlu olduk. Ben halteri kaldırmadan once bir beş dakika ısınma isterdim. Benim de korkum da oydu. Allah korusun Aliyev'e bir şey olsaydı, orada halter sporu anlamında buna sebep olduğum icin uzulurdum."
Halil Mutlu'dan İlham Aliyev'in halter kaldırmasına yorum! "Cok korktum"
Spor Haberleri0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Halil Mutlu'dan İlham Aliyev'in halter kaldırmasına yorum! "Cok korktum"