1) Jim revees - He'll Have To Go
Doğru sesin doğru şarkı ile buluşmasıyla ortaya doğru bir şarkı cıkar. Altyapısındaki nostaljik esintiler ruhu ferahlatıyor.
2) Dean Martin - Return To Me
Aşk şarkıları en cok kadife seslere yakışır. Bu sese kim karşı koyup ta geri donmez ki?
3) Patti Page - Changing Partners
Kendine has duygulu yorumla bir şarkıyı soylenebilinecek en iyi şekilde soylemek.
4) The Five Satins - In The Still Of The Night
50'lerin grupları şarkıların muziklerini kendi ağızları ile cıkarmalarıyla one cıkarlar.
5) Bobby Darin - Dream Lover
Her kulağa uyum sağlayacak ve eminim yabancı gelmeyecek bir harika parca.
6) Fats Domino - Blueberry Hill
Muzik atmosferi diğerlerine gore biraz farklı olan sanatcının tarzına gore şekillenmiş bir hit.
7) Elvis Presley - Don't Be Cruel
'Jailhouse Rock' veya 'Love Me Tender' herkes duymuştur diye duşunup ve diğer buyuk hitlerinden birini seciyorum.
8) Ricky Nelson - A Teenager's Romance
Ruhu dinginleştiren bir diğer kadife sesten kadife gibi bir eser.
9) Paul Anka - Put Your Head On My Shoulder
Donemine damga vurmuş ve hala da popularitesini koruyan bir parca.
10) The Penguins - Earth Angel
Geleceğe donuş filmini izleyenler tanıyacaktır bu buyuk hiti.
Daha cok şarkı koymak isterdim cok eksik var farkındayım ama 10 olacak şekilde iclerinden cok zorlanarak sectim. 1950'lerin şarkılarını ozellikle seviyorum cunku muziklerinde insan ağzıyla cıkan muzikler ağır basar ve ruhu dinlendirici etkiye sahiptirler. Coğu zaman 1960'ların şarkıları daha fazla acığa cıktığı icin 1950'lerin biraz ihmal edildiğini duşunuyorum ve bu listeyi yapmak istedim. Dinleyenlere teşekkur ederim şimdiden.
50'lerin Yabancı Hit Şarkıları
Müzik0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Müzik
- 50'lerin Yabancı Hit Şarkıları