Bunun icin TuneMyMusic adlı siteyi kullanacağız. Bu hizmeti yerine getiren farklı siteler de mevcut ancak ben hem Turkce olmasından hem de arayuzunun basit olmasından dolayı burayı tercih ettim. %100 bir başarı elde etmediğini belirtmek istiyorum. Orneğin benim 215 civarında şarkı olan listemdeki 4-5 şarkıyı taşıyamadı, onları manuel olarak eklemek zorunda kaldım. Ancak hicbir sitenin %100 başarı elde edemediğini de belirtmek istiyorum cunku YouTube icerik anlamında cok ceşitli bir yer ve bir şarkı birden fazla kanal tarafından yuklenebiliyor.
Şunu da belirtmek istiyorum: YouTube'un cok ceşitli bir kaynak olduğundan dolayı başarı oranının etkilendiğinden bahsetmiştim. Ancak muzik kaynaklarının sanatcı hesapları olduğu uygulamalarda başarı oranı son derece yuksek olabilir. Orneğin Spotify'dan Deezer'e aktarmak gibi. Sozu fazla uzatmadan işlemlere gecelim:
1- Siteye girdiğinizde karşınıza cıkan "Haydi Başla" butonuna tıklayın.
2- Kaynak secin (Taşımak istediğiniz playlistlerin olduğu uygulama):
3- Kaynak sectikten sonra acılan pencereden uygulamaya giriş yapın.
4- Karşınıza gelen alandan taşımak istediğiniz playlistleri uygulama uzerinden secebilir ya da linkini kopyalayıp boşluğa yapıştırarak devam edebilirsiniz:
5- Playlistlerinizi sectikten sonra "Sonraki: Hedef Sec" Butonuna tıklayın.
6- Karşınıza gelen ekrandan playlistlerinizi taşımak istediğiniz uygulamayı secin:
7- Hedef uygulamayı sectikten sonra karşınıza ozet ekranı geldiğinde "Muziklerimi Taşımaya Başla >>" butonuna basıp taşımak istediğiniz uygulamaya da giriş yapın.
8- Giriş yaptığınız an liste kopyalanmaya başlayacaktır, muzik sayısına gore sure değişebilir ancak oldukca hızlı olduğunu soylemeliyim.
9- İşlem tamamlandığında şu ekran ile karşılaşacaksınız:
10- Bu ekranda 1 ve 2 numaralı yerlere tıklayarak 3 numaralı kısımda taşınmayan şarkıları gorebilirsiniz. Bunları da tercihen manuel olarak ekleyebilirsiniz.
Not: Site benim olmadığı icin hicbir şekilde kefil değilim. Sadece olayın "Nasıl yapılır?" boyutuna değinmek istedim. İşlemleri tamamladıktan sonra hem kaynak uygulamanızın hem de hedef uygulamanızın ayarlarından "Bağlı Uygulamalar" kısmına girerek TuneMyMusic icin erişimi kaldırmanızı oneririm:

Ayrıca benim playlistlerime goz atmak isterseniz: Beğenileceğini duşunduğum oynatma listelerim | Spotify
Ruhunuza afiyet olsun. Keyifli dinlemeler!