SİNAN VARDAR - COK ZOR KARAR!
Beşiktaş'ın Trabzonspor ile oynadığı macın ardından taraftarların Valerien Ismael'i istifaya davet etmesi spor medyasının 1 numaralı gundemi oldu. Her ne kadar Ismael, "Ben Turkce bilmiyorum, yapılan o yuzden yorum yapamayacağım" dese de bu ruzgar kolay kolay dinmeyecek gibi...
Beşiktaş taraftarının uzun yıllar sonra bir teknik adama bu kadar tepki gosterdiğine şahit oluyorum. Yanılmıyorsam en son 11 yıl once Bernd Schuster istifaya cağrılmıştı.
Taraftarın bu cıkışını onemli buluyorum. Beşiktaş taraftarı net bir mesaj veriyor. Taraftarlar artık Valerien Ismael'e guvenmiyor.
En onemlisi Beşiktaş'a gonul verenlerin buyuk coğunluğu, Premier Lig'in yıldızlarının oluşturduğu bu kadronun iyi bir teknik adamla başarıyı yakalayacağına inanıyor. Taraftarın isteği; kaliteli kadronun cok gec olmadan işinin ehli bir teknik adama emanet edilmesi...
CEBİ NE YAPSIN?
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Cebi de, teknik direktor Ismael'in arkasında durmakta kararlı. Cebi ve yoneticiler hocanın uzun vadede başarılı olacağına inanmaları gayet normal bir durum...
Tabii bir de işin maddi yonu var. Ismael giderken tazminatını alacak, yeni teknik adama butce ayrılacak ve muhtemelen de gelecek hoca da transfer isteyecek. Tabii bunların hepsi maddi kulfet olarak kulubun kasasına yansıyacak. Doğrusu Cebi zor durumda!
BRAVO ALİ KOC
Gectiğimiz gunlerde F.Bahce Başkanı Ali Koc, benim yıllardır dile getirdiğim gerceği dile getirdi; "Kuluplerimizin nefesi birkac ay icinde, bilemediğiniz sezon sonunda kesilecek."
Ali Koc'u bu populizmden uzak, cesaretli demecinden dolayı kutluyorum. Kuluplerimiz bu kadar maddi sıkıntı yaşarken atılacak her adım dikkatle secilmek zorunda. Durum tam bir felaket!
KENDİ KADERİNİ CİZECEK
Ismael'in Hatayspor, Umraniye ve Galatasaray maclarında alacağı sonuclar kaderini cizecek. Sezon başında da yazdım, Ismael'in inatlarından vazgecmesi gerek.
Trabzonspor macının son yarım saatinde goruldu ki bu takımı başarıya goturecek dizilim; 4-4-2 sistemi.
Ismael, Hatayspor deplasmanında Weghorst'un yokluğunda cesaretle Cenk ve Mulekalı 11'le sahaya ckmalı. Tabii ki Beşiktaş'ta yaşanan performans duşukluğunu sadece teknik direktore kesmek haksızlık olur.
KADRO SECİMİ ONEMLİ
Masuaku ve Rosier'in performanslarının yukselmesi takım icin buyuk avantaj ama Josef'in form duşukluğu dikkat cekici.
Saiss'in yokluğu buyuk sıkıntı ama satış listesinde bulunan ve Trabzonspor macında zorunluluktan forma giyen Montero'nun iyi futbolu ovguyu hak etti.
Redmond ve Dele Alli ısrarını anlamak mumkun değil. Giresunspor macında sahanın en iyilerinden Tayfur neden Trabzonspor macında kesik yedi anlayamadık.
Tabii bir de bu sezon kalede sıkıntı var. Mert Gunok iyileştiyse neden hic duşunulmuyor anlaşılır gibi değil. Başarı icin, kadroda ciddi bir revizyona ihtiyac var. Umarım yarın cok gec olmadan gerekenler yapılır.
BEŞİKTAŞ HABERLERİ - Sinan Vardar'dan Beşiktaşlı o isme eleştiri!
Spor Haberleri0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- BEŞİKTAŞ HABERLERİ - Sinan Vardar'dan Beşiktaşlı o isme eleştiri!