Şu anlık hic kimsenin bilmediği bu sorunun cevabı icin biraz beyin fırtınası yapalım dedim.
Maalesef insan bu soruyla ilgili birkac kitap ve makale okuyunca omur boyu merak edebiliyor. Kendime, haftada en az 3 kez sorduğum bir sorudur.
Bu sorunun cevabını bilmiyoruz, orası doğrudur. Teorileri okuyunca, bana en gercekcisi, fazlaca mumkun ve mantıklı geleni, coklu evrenler teorisidir...Hele ki birde Big Bang Teorisini okuyunca, ortada bir şeylerin yarım yamalak, eksik olduğunu goruyoruz ve merakımız artıyor. Beni Coklu evrenler teorisine bağlayan şey, Big Bang teorisidir.
Gorduğunuz gibi, yukarıda belirttiğim yondedir benim duşuncelerim. Coklu Evrenler teorisine oldukca sıcak bakıyorum.
Peki sizce evrenin dışında ne olabilir? Buyuk Patlama oncesinde ne vardı? Coklu Evrenler teorisi hakkında ne duşunuyorsunuz?
Cok kafa patlatılması gereken ve onemli bir soru. Paylaşımımı okuyan/goren herkesin fikirlerini belirtmesini rica ediyorum.
@ismael @megalaxy @Dwaos @gus @berWAR @eric Sanchez @oreki @Dr. Sheldon C. @gcN @hdauSrAaN @metoboy_Lead @TaHA Ozkorucuklu @abradolf Lincler
Normalde etiketlemek huyum değildir ancak ilgi duyduğum bir konu olduğu icin sizlerin goruşlerini almak istedim.