Merhabalar. Bu aralar nedense web sitesi yapmak, ETS 2, ATS oyunlarını oynamak istemiyorum. JavaScript oğrenecektim oğrenemedim. Bunlar benim yapmasını sevdiğim hobilerdi. Başımdan bu olaylar yuzune mi bu haldeyim acaba? AOF sınavı haftası cok calışmak ve ertesinde AOF derslere calışmaya başlamak, JavaScript kendini geliştirememek, COVID-19 gecirmek ve karantina kalmak, dışarıya cıkamamak, hala karantinadayım. Babamın yoğun bakıma duşmesi olayı, askerlik yoklama durumu uğraşmak(gerci yıl sonuna kadar muafım sistem otomatik yapmış). Ultrason randevusu, rutin bobrek muayene vs. sabah ders yoksa Mobile Legends oynuyorum. Oğlenden ders saatine kadar ve ders sonrası yatana kadar forumda takılıyorum. Bu normal mi? Beni az cok profilimden analiz edenler bilir. ETS 2, ATS oyunları favorimdir ve web tasarımı yapmayı seven biriyim. AOF tatil donemi Online tutorials food web sitesini YouTube baka baka yaptım. Bir siteden mimarlık ile ilgili web sitesi yaptım. Responsive tam tamamlamadım. Zamanında model ajans web sitesi yapmaya calışmıştım. Bugun birkac kart tasarımı yaptım. Bu durum normal mi, acık hava iyi gelir mi? Hayata bakış acım iyi umutsuz, pes etmiş gibi kesinlikle hissetmiyorum.