Arkadaşlar 13 yaşında iken yaşıtlarımdan uzundum 1.76 falan ne bileyim onlara yukarıdan bakmak beni mutlu ediyordu ve her yerde spor vs gunluk hayatta avantajlıydım. Aradan 2.5 yıl gecti 15 yaşına girdim boyum 1.81 ve şu an yukarıdan baktıklarıma şimdi alcaktan bakıyorum. Şimdi burada 1.81 az mi falan sacma yorumlar yazmayin lutfen yeni neslin uzun oldugunu biliyorsunuz. Her genc 1.87 1.90 1.95 genclerin geneli 1.90 gunumuzde ve ben yaşıtlarıma alcaktan bakmayı yediremiyorum kendime. Psikolojik bir bozukluğa gidiyor olay arkadaslar, her karşılaştığım erkekle yolda boy olcuşuyorum.
Yanından gecip, aileme danıştım hani boyle boyle gecen sene benden kisa olanlar bu sene uzun vs bildiginiz dalga gectiler 1 yıldır bu sorun devam ediyor. Olay aşırı derecede psikolojik boyut aldı cevrem bende uzun boy kompleksi olduğunu ve psikologa danışmami istiyor cunku her arkadasima boyunu sorup boy olcuşuyorum benden uzun olunca coğu deli oluyorum. O gun tum zevkim kacıyor 1 yıldır bu sorunla yuzleşiyorum ne kurtulabiliyorum ne kacabiliyorum.
Burada sizlerle paylasmak istedim boyumun bu saatten sonra 1.90 ve ustu olmasinin imkansiz olduğunu biliyorum ama kendimi bir turlu alıştıramıyorum. Ara sira babamla tartışıyorum, sen 1.70 oldugun icin bu haldeyim vs ailem bile bıktı. Artik gunluk yaşamım dert haline geldi evde uzun gorunmek icin parmagimin ucunda yuruyorum arkadaşlar. Lutfen yardimci olur musunuz?
Boyum yaşıtlarıma gore kısa
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Boyum yaşıtlarıma gore kısa