Arkadaşlar ailem 1-2 yıldır ben ne dersem bilgisayar oynadığım icin olduğunu soyluyorlar. Hasta oluyorum bilgisayardan. Uzgunum diyorum cok bilgisayar oynuyorsun. Kızgınım lutfen anlayışlı olun "hep bilgisayar oynuyorsun" diye kaba bir şekilde bağırıp azarlıyorlar ama ben hicbir kabalık ve rusvalık yapmıyorum hep kibar ve sakin konuşuyorum onlar bana bağırıp bilgisayar oynuyorsun diyorlar şaka değil boyle. Nerden duyuyorlar bilmiyorum ama 15 yaşımdayım saclarım beyazlıyor bana bilgisayar oynamanın beyazlattığını soyluyorlar bağırarak ve kalp kırarak. Sinujit alerjim var genelde mevsim gecişlerinde burnum sızlıyor boğazım şişiyor başım ağrıyor klasik alerji belirtileri işte ama cok bilgisayar oynadığımı soyluyorlar bunu nereden duyduklarını sorduğumda daha da şiddetle bağırmaya başlıyorlar. Yemek yemiyorum gercekten ac olmadığımdan veya aşırı tok olmayı sevmediğimden velev ki az yiyorum bana bağırıp "bilgisayar icin yemek yemiyor harbi kafayı yemişin" diyorlar. Sigara ictiklerinde icmemelerini soylediğimde (tum aile uyelerim iciyor) "ağzına sigara aldığını gorursem ağzına ******" "doverim" vb. karşılıklar alıyorum. Benimle mujdeleyici haberler konuşmuyorlar genelde "cok asosyelsin cinssin geri zekalısın" diyorlar ben onlara en ufacık bir şey dememek icin kendimi cok sıkıyorum hele ki "iceri gelip nicin televizyon izlemiyorsun" daveti dışında genelde yuzumu bile gormek istemeyen kişilerin benim icin "uzuluyor seni gormeyince" dediklerinde reddediyorum bana yine kızıp bağırıyorlar hatta genelde fiziksel şiddet dahi olabiliyor. Bu yuzden zorla goturuluyorum kelimenin tam anlamıyla zorla. Gittiğimiz yerde edepli ve adaplı olunca yine kızıyorlar onlar şoyle boyle nicin boyle davrandın? Diye. Pelteğim r harfini ve bazı kelimeleri soyliyemiyorum sesim ince onlarla konuşurken "kız mısın ?" Veya dediklerimi ince sesle soyleyip rencide ediyorlar. Yapmamalarını soylediğimde "anaya babaya karşı geliyor" deyip neyini eksik ettik diyorlar evet hicbir zaman ac veya acıkta kalmadım ama bu yaptıklarını rasyonel kılıyor mu? Daha uzatabilirim ama uzatmiyacağım sizide sıkmak istemiyorum asıl sorum şu:
Okura soruyorum bu usttekilerin tek nedeni bilgisayar mı? Eğer oyle ya da değilse benim ne yapmam lazım.
Bilgisayar hasta eder mi?
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Bilgisayar hasta eder mi?