Yaşıma ve boyuma gore kilom fazla, 1.85 boy ve 90 kilo civarıyım. (En son 5 ay once olctum ve o daha da artmış olabilir) Evde yapılabilecek sporları da oğlen sonu yapmayı duşunuyorum, bircok videoyu izledim ve tatmin edici gozuktu. Hele ki karın yağımın fazla olması cezbetti diyebilirim. Doktora gitsem buyuk ihtimalle karşı cıkacaktır ancak denemek istiyorum, vitamin takviyesi almayı duşunuyorum ama yağ erimesine etkisi olur mu tam emin değilim o yuzden hala o konuda kararsızım. Su diyetini deneyen ve başarılı olan var mı? Yani yapan kişilerin hepsi başarılı gibi, zaten zamanı cok rahat oldurebilirim. Bilgisayar oyunu, bisiklet ve ufak tefek karın yakıcı sporlar ile rahatlıkla gunu bitirebilirim. Su fazla iciyorum, yanlışım yok ise gunde en az 4 litre civarı tuketimim var ve bunu daha da arttırmayı duşunuyorum. Vitamin almam gerekirse tavsiyeleriniz hangileri olur? (Vitamin icin doktora gideceğim ancak su diyeti yerine başka bir bahane uydurmam lazım onun yonetimi bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim)
Surprizbozan: . Bu arada cıkıp kimse, aman yapma ne gereği var demesin. Yağlardan dolayı hayatıma ve psikolojik guvenime etkisi cok buyuk, bu yuzden hic durmak veya yapmamak istemiyorum. En azından 7-10 gun arası dayanmak istiyorum ve vucudum buna elverişli tahminimce yağlarım 15-20 kilo civarı.

Surprizbozan: . Bunlara ek olarak araştırdım ve diyetten sonra sıvı tuketimi ile beslenmem gerekiyormuş. Bunu da cok rahat yapabilirim, zaten yemeklerden artık soğumaya başladım.