not. 3 sene once yapmış olduğum bi diyetti yalnız ben homiligırtlaklık yuzunden geri aldım

Olay annemin seda sayanın programında karboksipunktur yapan dr.fevzi ozgonul'u izlemesiyle fitillendi. Tabi biz durur muyuz? Karga tulumba omur plazada ki yerine gittik koşa koşa.. Pıs pıs pıs diye kulak yanlarına ve gıdığıma 3 pıs iğne yapmasıyla beraber elime bir liste tutuşturuverdi..cok sacmaydı yaptıkları ama en azından diyet listesine uymaya karar verdim (ne kaybedecektim ki?)
kesinlikle alın uyun demiyorum! Ama kendi bunyenizi en iyi tanıyan siz,en azından size rehberlik edecek oğunleri icinden secersiniz diye duşunuyorum.. Ah neler neler denedim inanın ben,nerelere gittim neler yaptım ama en işe yarar bu yeme programıydı ve 1 ayda 7 kg verdim.. Toplamda 2.ayın sonunda 15 kgyi geride bırakmıştım..
oncelikle bu listede oğunlerden ziyade saatleri onemli demişti fevzi bey.. Ki oturttuktan sonra cidden de oyleymiş fark ettim..
Sabah 7.30- 8.00 (kahvaltı)
salamlı,sucuklu,sosisli az yağda pişirilmiş omlet
ne kibrit kutusu ne tam ambalaj olmak şartı ile az yağlı peynir
4 zeytin
sınırsız cay
1 dilim ekmek
not.kahvaltıyı bu şekilde yapıyordum. Kesinlikle gereksiz yere salatalık,domates gibi şeylerle karnını doyurma demişti.. Gıdanın anasını ve tamını al kafii...
oğlen 12.30- 13.30 (oğle yemeği)
simit-ayran
sandvic(kepekli)-ayran
not.burada tercih sizin,ama lutfen simiti şu bir tam ekmek boyutundakiler gibi algılamayalım

akşamustu 17.00-17.30 (ikindi oğunu)
haşlanmış goğus eti,ızgara tavuk ya da balık (tercih sizin)
ekmek kesinlikle yok!!
Akşam 19.00-20.00 (akşam yemeği)
bir kase corba
ekmek kesinlikle yok!!
Kapanış 22.00'ye kadar
isteğe bağlı yağsız 1 bardak sut.
Olay buydu kızlar,tek soylediği kendini bu evrede bir kedi gibi beslemen demişti,sokağa bir pizza atarsan kedi ekmeğini değil etini yer.. Sen hic obez kedi gordun mu? Ev kedileri haricinde obez kedi gormek imkansızdır ve sende bir sokak kedisi gibi besleneceksin..hatta bir hasta gelmişti (kadıncağız rahat 150kg vardı) feyzi bey ben gece dayanamadım bir tencere kıymalı makarna yedim dedi. Adamın cevabı kacamaklarınızda etler ağırlıklı olsun olmuştu.. Belirli bir kg verene kadar spor yasak.. orneğin 30 kg fazlanız varsa 8-10 kg verene kadar spor yok.. Soğumamanız acısından.. Dediğim gibi kızlar olay bundan ibaret,umarım işe yarar