Daha once denediğimde olumlu sonuc aldım ancak 5 gun yapabilmiştim bu yuzden 2 kilo civarı vermiştim. Annem ve birkac arkadaşı yaptı ve onlar 3 kilo verebildiler. Ben de şimdi tekrar yapıyorum 4. gunumdeyim ve 1.800 kg verdim.
Yani duzgun uyguladığınızda gunde 500-600 gram civarı gitmiş oluyor.
Protein diyeti olduğu icin bobreklerin daha cok suya ihtiyacı vardır mutlaka bol su icin. Ayrıca verilen kiloları kesinlikle almıyorsunuz cunku yağ yaktıran bir diyet. Ama 1 haftadan sonra 1 hafta ara verip tekrar uygulayın ust uste cok uygulayınca kilo verme yavaşlıyor.
1.gun 2.gun şeklinde yazmıyorum ben listemi cunku her gun aynı şeyler yeniliyor ama ceşitleri değiştirebiliyoruz.
Once kurallarını belirteyim;
1) OĞUN SIRASINDA YİYECEKLER SIRAYLA TUKETİLECEK (ORN: ONCE PEYNİR USTUNE SALATALIK DOMATES USTUNE EKMEK USTUNE MEYVE GİBİ) BİRLİKTE YENMEYECEK.
2) OĞUN ARALARI MUTLAKA "5 SAAT" OLACAK (EN GUZELİ SABAH 8 OĞLEN 1 AKŞAM 6 GİBİ AMA SİZE KALMIŞ TABİ,YİNE DE 7'DEN SONRAYA BIRAKMAMAYA CALIŞIN AKŞAM YEMEĞİNİ)
3) ŞEKERSİZ OLACAK ŞEKİLDE KAHVE VE CAY SINIRSIZ (BEN YEŞİL CAY TERCİH EDİYORUM VE ACIKTIĞIMI HİSSEDİNCE İCİYORUM)
4)EN AZ 2 LT SU İCİLECEK
5) OĞUN ARALARINDA ATIŞTIRMALIK OLARAK MEYVE DAHİ HER HANGİ BİR ŞEY YENİLMEYECEK
Sabah
2 dilim yağsız beyaz peynir veya 2 tane haşlanmış yumurta
100 gram yağsız domates salatalık karışık (soğuş gibi)
ince 1 dilim kepek ekmeği
toplamı bir elma buyukluğunde olacak şekilde meyve
Oğlen
200 gram et ya da tavuk
(şimdi bu et ve tavukları ben hazır pişmiş tavuk doner,nugget,inegol kofte,pilic kofte,kasap koftesi vs. aklınıza gelebilecek yağı az olan yiyeceklerle yiyorum ve onyargılı olmayın kilo verdiriyor emin olun) (tavada yağsız pişirilmiş,haşlama ya da buharda pişmiş)
300 gram salata (yağsız cok az tuzlu)
1 dilim kepek ekmeği
Akşam
200 gram et ya da tavuk (iyukarıda belirttiğim gibi yine)
300 gram salata (yağsız az tuzlu)
1 dilim kepek ekmeği
Ben sebzeyi hic sevmeyen bir insanım o yuzden bu diyet benim uygulayabileceğim cinsten, eğer siz de benim gibiyseniz seve seve yapabilirsiniz. 5 saat oğun araları biraz zorluyor ama acıktığım anda yeşil cay iciyorum 1 fincan. Ayrıca bol bol su ictiğim icinde aclık krizleri yaşamıyorum. Siz de duzgun bir şekilde uygularsanız eğer olumlu sonuc alacaksınız.
DENEYİMLERİNİZİ BEKLİYORUM

Sevgiler...