herkeze merhaba arkadaslar ben 10 senedir 43 u bir gram gecemeyen 1.57 boyunda bir bayandım,şuan 50,700 oldum
1 mart gunu basladım karar verdım canıma yetmıstı yanı,istedigim pantolonların bana olmayısı,ceketlerın uzerımde suzuldugunu gordukce kendımden sogumaya vede hayattanda sogumaya başlamısdım artık aaa unutmadan bide o "sen ne kadar zayıfsın oyle cocuk gibisin diyenleri" duydukca daha cok kapanıyordum icimesuan 6 kiloyu alma gururunu yaşadıgıma binlerce kez şukur edıyorum ,megerse o cici bebeler boş boş sutle kaseyı doldurmakla olmuyormus yıllarca deneyip bıraktım cunku,
benım boyum ve kıloma gore hergun 2,500 kalori yemem lazımmış megerse ,onun uzerınede bi oglen bi su bardagı sutle icilen karbonhidrat tozlarından bide gece yatmadan cici bebe yenilince alınıyormus kilolarben gec farkına vardım durumun sizler yedim cok yıyorum dıyorsunuz ya yok canım arkadasım bide hergun 2,500 kalori normal gıda ye onun uzerıne dedıklerımı ye bır bucuk ayda 6 kilo alıyorsunuz garanti verıyorum uzerınede ismimi mıh gibi cakıyorum arkadasım....ha unutmadan kalori programları var .onlardan yukleyın her yedıgınizi kayıt edın,bu şekılde neyden ne şeilkde kalori almıssınız rahatlıkla takıp edebilirsinizuşenmeden bıkmadan yogunlasarak sadece 1,5 ay yapın ne kaybediceksınız kıca bi hic 10 senem gitti cope istediklerım hep icimde kaldı bide etrafın yaralıyıcı soylemleri suan kadın gibisin dedıklerınde evet hic degılse daha yaglanmaya gerek yok dıyorum bundan oteside kadın gibi gozukulmuyor zaten dıyorum bana soyledıklerı lafları kapak edıyorum,hepinize başarılar