bir gun buraya konu acacağım hic aklıma gelmezdi. Cunku 16 yaşından beri surekli diyet yapan biriydim. her zaman 5-6 kilo fazlalığım vardı ve ben hayatım boyunda zayıflamaya calıştım. Ne kadar diyet ve spor yaparsam yapayım basenlerim bir turlu incelmiyordu. Gecen yaz daha da sıkı diyetler denedim ve işe başlayınca da zayıflamak daha kolay oldu benim icin. En son 48 kiloya kadar duştum. Boyum 1.62 falan. 48' e inince artık hicbir fazlalığımın kalmadığını gordum. 34 beden kotlara girer oldum. Fakat bu sefer de başta erkek arkadaşım ve cevremdeki herkes cok sağlıksız ve cocuk gibi gordunduğumu eski halimin daha iyi olduğunu soyleyip duruyorlar. Başlarda houşma gidiyordu ama artık rahatsız olmaya başladım bu yorumlardan. Sanırım bu zayıflama bende psikolojik takıntı oldu. her sabah tartılıyorum 48'in ustune cıkmış mıyım diye. Eğer cıktıysam uzuluyorum ve o gun cok az yiyorum. Neden boyle oldum anlamadım. Cevremdekiler doğru mu soyluyor. Ben de bugunden itibaren 1-2 kilo almaya karar verdim . Aslında ust taraftan kilo almak istiyorum ama yapısal olarak direk basenlere gidiyor ve rahatsız olduğum beni bunalıma sokan da basenlerim. Bolgesel kilo almak da mumkun değil tabiki ama en azından sabahları pekmez-tahin vs yesem oğlenleri de protein ağırlıklı sağlıklı beslensem biraz yuzume renk gelir mi? Bu şekilde problemi olan var mı?