20 yaşıma kadar 55kg dım. sonra bir iştah kaybı oldu ve gunde 1 oğun yemek yiyordum yemek dediğimde yanlış anlamayın normal yemek yediğimde midem bulandığı icin kocaman bir kabın icine marul salatası icine de domates doğruyordum limon sıkıp ekmekle yiyordum. yanına da 1 buyuk bardak ayran. ve ben 43 kg a duştum. boyum 1.65 bu arada

ben boyle uzuuuuun yıllar yaşadım ama yaşarkende!! ne kadar zayıfım keşke kilo alabilsem diyorum ama iştah yok.

annem bi ara bana bıldırcın yumurtası ile sutu karıştırıp iciriyordu tabi zorla neyse 45 e zor guc cıktım.

bu arada evlendim yien 45 kg mım. memlekete izne giderken bir kaza gecirdik ve ben 5 ay hastanede yattım. bildiğiniz yatalak hasta gibi yattım ayağa kalkamıyordum. 1. ayın sonunda dr eşime eşinizi yurutmeye calışın falan demiş eşim beni zor guc yataktan kaldırıyor ama ben 2 adım atınca acı cektiğim icin tekrar yatağa donuyordum. bu arada katı gıda alamadığım icin eşim ithal mama getirtiyordu onları iciyordum ama 2. ayın sonunda 34kg a duşmuşum eşim gun icinde beni 1 kez yataktan kaldırıyordu taş catlasın 10 adım atıp yatağa donuyordum. sonra ben de ani bir iştah artışı drum hemşire arkadaşlar eşim annem ve kardeşlerimde acaip bir sevinc. hastane yemeklerimiz cok guzeldi zaten ozel hazırlanıyordu kilo alabilmem icin ana oğunlerde hastane yemekleri ara oğunlerde hastane dışından siparişle ayriyeten et yemekleri vs. anlayacağınız acaip bir iştah acılması ve her onume geleni yiyordum. hatta eşim 1 bardak sutun icine bal ve bıldırcın yumurtasını karıştırıyor bana onu iciriyordu ( bunu tiksinerek iciyordum ama)

2 ay boyle beslendima ben de 1gıram kilo artışı bile olmuyormuş. bu nedenle tahlillerim falan yapılıyor hergun tup tup kan alınıyor ama tum tahlil ve testlere rağmen hic bir anormallik yok. sadece metabolizmam hızlı calışıypormuş ve yavaşlatamıyorlarmış., 5. ayda bana bir ilac vermeye başladılar 2 gun icinde ben balon oldum balon gibi gorunduğum icinde herhalde kimsenin kilomu oğrenmek aklına gelmedi. neyse beni balon gibi goren drum taburcu etti bizi.
evimize donduk ben 1 hafta icinde cok iyi beslenmeme rağmen puuuuuuuuuuuuuf diye sondum. bacaklarım kollarım falan cop gibi ama. meğer verilen ilac şişkinlik yapmış.

neyse tum aile seferber oldu her yanıma oturan ağzıma birşeyler sokuyor tabi ben geceleri uyuyamıyorum ağrılarımdan ve tv karşısında surekli birşeyler sokuyorum ağzıma acaip de iştahım acık ben boyle boyle 1 yıl icinde 43 kg a cıkmışım. ve 28 yaşıma geldim artık herkes benden bebek yapmamı istiyor hem kiloda alırmışım. neyse 43 kg ile hamile kaldım 54 kg ile doğum yaptım ama ben de kalca falan yok leblebi yutmuş solucan gibiyim. doğum yaptım kızım 2,5 kg doğdu. 2 ay sonra kızım 7kg ben 44kg olmuşuz.

yine ben de iştah kaybı vs. ama zorla birşeyler yemeye calışıyorum sutum kesilmesin diye nafile 1 gr kilo alamıyorum.

drum bana uzun mesafeli ve hızlı yurumeyi, temizlik yapmayı hızlı oturup hızlı kalkmayı, hatta 1 bardak suyu bile kaldırmamı yasakladı. bazılarına uymadım tabi hem metabolizmamda hızlı calışıyormuş suclu ben değilim. dr bana prakten şurup yazdı akşamları icmemi istedi acaip bir iştah başladı ben de ama uyku yaptığı ve kucuk cocuğum olduğu icin bırakmak zorunda kaldım. ama acaip kilo almak istiyorum. aşırı derecede de kuruyemiş falan yiyorum bu arada.

neyse şuan 33 yaşımdayım 1 ay oncesine kadar 44 kgdım. beslenmem de normal di ama yine kilo alamıyordum. 1 ay once inat ettim. bari sabah kahvaltısını iyi yapayım oğlen canım birşey istemezse akşama acıkırım o zaman da iyi yerim diyerek
ben sabah kahvaltısın da

2 haşlanmış yumurta,
yarım kadar ekmeğe tereyağ ve bal
kalan yarım ekmekle de
3 tane yeşil biber
2 domates
1 su bardağı ılık sut (az bişey şeker koyuyorum)
15 tane yeşil zeytin
1 kibrit kutusu kadar kaşar peyniri
1 buyuk patates kızartıyorum hepsini yiyorum.

oğlen yemek yiyemiyorum ama genel de ya bulgur pilavı ve yanına 1 buyuk bardak ayran,
ya kocaman bir porsiyon kısır ve yanına kola ya da ayran

akşam yemek yiyemiyorum oğleden sonra aşırı bir iştah kaybı ve gece saat 23-24 gibi cocukların soğuk algınlığı şurubunun şişesi var ya onu ger gun pekmezle dolduruyorum yarısını gece yudumlayarak iciyorum ama her bir yudum da su iciyorum. ardından yine salata yapıp uzerine zeytin yağı koyup yarım ekmekle yiyorum.

ama hafta da 3 oğlen oğunun de avucumun ici kadar yağda kızarmış et ya da bir buyuk boy cipura balığı ya da yine avucumun ici buyukluğunde kızarmış tavuk eti.

anlayacağınız yine duzensiz bir beslenme ama olsun ben metabolizmamın hızlı calışmasına rağmen 1 ay da 6kg aldım. umarım vermem. 1 aydır baskule cıkıyorum ve aldığım kiloları gorunce daha bir moralim duzeliyor.

1 ay oncesine kadar zayıf olduğum icin aynaya her bakışımda moralim bozuluyordu ve her gittiğim doktorun kilo alamazsın metabolizman cok hızlı calışıyor ama sana bir prakten yazalım dediler mi sinirlerim tepeme cıkıyordu. cok şukur aydır moralim duzgun ve artık kilo alıyorum ama bir sorun var spor yapmam yasak olduğu icin sadece popo ve gobekten kilo alıyorum onu da hiiiic kafama takmıyorum.

1 aydır her sabah her aynaya bakışımda -- cok mutluyum, cocuğum sağlıklı sıhhatli, eşimle mutluyum, annem ve kardeşlerim sağlıklı ve mutlular her şey yolunda kafana hiiic birşey takma deyip gulumsuyorum kendime.

bakalım bu kilo mutluluğu ne kadar surecek.