Ayşe Ozyılmazel nasıl zayıfladı?nasıl kilo verdi? Oğrenmek ister misiniz? Ayşe Yılmaz diyetini twitterda paylaştı, siz de kısa surede kilo vermek istiyorsanız, bu diyet listesini
deneyebilirsiniz.
Ayşe Ozlyılmazel nasıl zayıfladı? sorularına şoyle cevap veriyor; Oncelikle cok istedim ve kilo vermeye kendi irademle karar verdim, beynimi buna şartladım.
Herkesin metabolizması farklı olduğundan kendime

Kahvaltı:Bir bardak diyet sut icerisine 4 kaşık dondurulmuş vişne,2 limonlu form bisk,tarcın ve zencefili blendardan gecir ve ic…
Kahvaltıdan iki saat sonra 3 tane mısır pirinc patlağı var..
Oğlen:Corba-salata arada kivi ve 5 badem
Akşam:Kıymalı patlıcan yemeği (yağsız) ve yoğurt patlıcan yemeği yoksa balık-salata
Her oğunden sonra beyaz cay…
ediğim ve ictiğim her şeyi yazdığım bir gunluk tuttum.
Diyetisyenimin yazdığı programın dışına cıkmadım.
Gazlı icecekler ve alkol asla icmedim.
Her gun, en kotu ihtimalle haftada beş gun dışarıda yurudum. En az 40 dakika.
Ben size soyleyeyim; kilo vermek isteyen yuruyecek.
Bin tane spor yaptım, hicbiriyle olmuyor o iş. Once yuruyeceksin ve sokakta yuruyeceksin.
Ben kar, kış, yağmur demeden her gun yurudum ve yuruyorum. Ustelik acık havada yuruduğum icin kendimi acayip mutlu hissediyorum.

SİGARAYI DA BIRAKTIM
Gunde 3 litre su iciyorum. Onu da mini su şişeleriyle cozdum. Evde, arabada, ofiste her yere şişe koyuyorum.
Bu arada sigarayı da bıraktığımı eklemek isterim. Demek ki 'Sigarayı bırakınca kilo alırsın' kocaman bir yalan. Ben verdim.
Belki size sacma gelecek ama diyetimin her anında gulumsedim. Diyet yaptığım icin kendime acımadım. Aklım başka yemeklerde kalmadı.
Zayıfladığım, sigarayı bıraktığım ve sağlıkla sokaklarda yuruyebildiğim icin mutlu oldum. Cunku yaptığım, diyet değil, kendime değer vermekti.
Başka ne soyleyebilirim... Gunde yedi oğun yedim. Gunde iki bardak yeşil cay ictim.
Size soyleyebileceklerim bu kadar.
Diyet Listeleri İcin Tıklayınız
Diyet Hakkında Herşey Ve Super Diyet Listeleri İcin
Tıklayınız