Selam arkadaşlar,
Sol burun deliğim durduk yere kapandı ya da ben yeni fark ettim bilmiyorum. 1.5-2 aydır ense kısmı kulağımın arkasından boynuma doğru bir ağrı var, ağrı kesicilerle geciştiriyorum. Başımda aynı şekilde. 2 hafta icerisinde 2 gozumde şişme meydana geldi. Telefonun flaşını sol burun deliğime tuttuğumda ust tarafta 2 kırmızı top gibi bir şey goruyorum. İki taraftan da kapanmış gibi gozukuyor. Nefes almakta gucluk cekmeye başladım. Sol burun deliğimden, afedersiniz parmağımı burun deliğime soktuğumda kemiğin cıkıntısını fark ediyorum. Kayma var gibi. Sağ burun deliğime parmağımı soktuğumda burun kemiği sol tarafa doğru cokmuş ama dışarıdan baktığımda normal gibi gozukuyor, bir de burnumun tam ucuna dokununca batma hissi hissediyorum.
Devlet hastanesinden; Kbb'den sıra aldım ayın 10'u icin, internetten araştırdığımda burun kemik eğriliği yani septum deviasyon olarak gordum, bunun cozumu ameliyat mıdır? Farklı tedavi yontemleri var mı? Yoksa ameliyat sureci vs. nasıldır, ameliyattan sonra burun şeklinde gozle gorulur değişiklikler oluyor mu yoksa sadece iceri kısım mı duzeliyor. Devlet hastanesinde mi ameliyat olmalıyım yoksa ozel hastanede mi? Daha once yaptıran ya da bilen arkadaşlar fikirlerini belirtirse cok memnun olurum, cok rahatsız oluyorum artık bu durumdan dayanamıyorum.