Canan Karatay gibi coğu doktor protein tozunun zararlı olduğunu iddia ediyor.
Canan Karatay protein tozunun gercek protein olmadığını trans yağ icerdiğini ve kalbi buyuttuğunu iddia ediyor ve herhangi bir delil sunmadan cıkıp bağıra cağıra bunları soyluyor internette arattığında bilimum haber sitesi boyle haberler yapıyor.
Sporcular ise Canan Karataya karşı onlar protein tozlarının icinde trans yağ olmadığını peynir altı suyunun fabrikada ayrıştılarak yapıldığını ve kalorisi duşuk yağsız protein almak isteyenlerin kullanabileceği bir urun olduğunu soyluyorlar kimisi bunun hakkında videolarında araştırma linkleri bile bırakıyor (Karatayın aksine).
Onun dışında internette ekşi sozluk gibi platformlarda da cok zararlı olduğunu iddia edenler var
karaciğeri yoruyor diyenler var aksine masum olduğunu iddia edenler de var.
Canan Karataya televizyon şarlatanı diyenler var şov icin yaptığını iddia edenler var.
ve bazı doktorlar da protein tozunun zararı olmadığını savunuyor ulkedeki doktorların bu konuda yanıldığını duşunuyorlar.
internette protein tozundan oldu diye haberler cıkıyor karaciğer yağlanması yaptığına dair haberler var ama hicbir kanıt ve araştırma linki yok.
Şu an elimde 1 kutu optimum gold standart protein tozu var sadece 2 gun 2 olcek kullandım.
ilk gun kullandığımda idmandan sonra su ile icmiştim psikolojik mi oldu bilmiyorum değişik bir baş donmesi yaptı kendimi kotu hissettim 15 dakika sesler uğultu gibi geldi ama sonra gecti psikolojik olduğunu duşunuyorum bu gun sutlu yulafın icine doktum yedim birşey olmadı herhangi bir baş donmesi de olmadı.
Yumurta yemekten bıktığım icin almıştım zararı olup olmadığını bilmiyorum ağırsağlam kanalı marketteki herhangi bir cipsten daha zararlı olmadığını iddia ediyor ki kutunun iceriğine baktığımda neredeyse aynı şeyler var tatlandırıcı vs vs.
Ailem kızıyolar aldığıma vitamin hapı almıştım ona birşey demiyorlar ama onunda internette zararlı olduğuna dair haberler var.
Sizce bu kutunun ustundeki besin oğeleri tablosu yalan olabilirmi firmalar yalan soyluyor olabilirlermi bunları kim denetliyor ayrıca ulkemize girdiğinde sağlık bakanlığından onayları yokmuş sadece tarım bakanlığı onay veriyormuş, ne duşunuyorsunuz?
sizce ben bu kutuyu bitireyim mi birşey olurmu doktora gitsem %50 ye %50 kimisi zararlı diyor kimisi kullanabilirsin diyor sizce ne yapmalıyım? kafam cok karışık.