Merhaba kızlar. Yıllardır burda benim de başarısızlıkla sonuclanmış 3-4 konum oldu. Hep hayalimdi evlendikten sonra aldığım kiloları verip eski halime gelmek, yeniden incecik olmak... Ama yapamadım maalesef. Ve de en onemlisi kilo verip oyle hamile kalmak istedim... o da olmadı.

1 hafta once hamile olduğumu oğrendim. Gram bile vermemiştim yıllardır. Boyle de yakalandım. Zaten uzun suredir evliyim...

Eskiden ne bulsam yerdim. Hic fark etmezdi. Biri "hadi şunu yiyelim" dediğinde hemen ilk sırada ben vardım. 1 haftadır artık icimde başka bir canlı olduğunu bildiğim icin sadece kendimi duşunerek yemiyorum.

73.8 kiloydum 1 hafta once. Tamamen sağlıklı beslenmeye gectim. Sadece fazla yediğim abur cuburları cıkardım.

Doktorum "tahlillerin cok guzel ama tatlı cok yeme" dedi. Ben de canım isterse o zaman yerim diye şimdilik kestim.. meyve yiyorum. Karbohidrat, protein, kalsiyum, yağ... Hepsini her oğunde almaya calışıyorum. Kahvaltımı cok sıkı yapıyorum. Ama sağlıklı şekilde.

1 haftada 1.4 kg gitmiş. Kilo fazlam olduğu icin ve bebek bana ilk 3 ay kilo aldırmayacağı icin normal olduğunu duşunuyorum. Zaten doktorumla da konuşacağım

(Bu arada kızlar lutfen.. Benim gibi eski halini ozleyenler lutfen gebelikten once kiloları verin. O halinizle şoyle bi salının. Keyfini cıkarın. Ben yapamadım ama insan pişman oluyormuş)