Merhabalar ben sedef surekli diyet yapmaya calışan ve başaramayan ustune ustluk hala kilo almaya devam eden kilolu

36 yaşındayım bir oğlum var ve defalarca kez denedim son iki yılda imkanı yok bir aydan fazlası surmuyor, olmuyor. Neyse bayram gecsin diyete gireceğim dedim hatta eşimde girdi bugun benimle herşey iyi hoştu okuldan oğlumu almaya gittiğimde ki gidene kadar olmayan kıyafetlerimle cebelleştim

okuldan arkadaş beni gorur gormez sana cok kotu bir haberim var dedi kendisini cok severim ayrıca dedim ne oldu cok kilo almışsın dedi hani o soylemese ben bilmiyo muydum aaa gercekten mi diyesim vardı dedim ramazan yedik yattık aldık ne var ama diyemedim daha bugun ilk gunumdu. Ama ona şuan cok teşekkur ederim neden mi kafamda tum gun o lafı susmadı yememe engel oluyor ama kırıldım

cok sinirli miyim, uzgun muyum bilmiyorum bu gunluk vesilesi ile zayıflamaya net bir karar verdiğimi bakalım ne kadar başarılı olacağımı once kendime sonra kilo almışsın diyenlere cevap vereceğim. Hadi bismillah