Merhaba hanımlar,
Ben en son 5 li rakamları 2013 te felan gormuştum. Kendime herşeyi dert edinen bir insan olduğum icin sanki ben cok yiyince dertlerim ucuyor gibi yedikce yedim. Zamanla 65 i gordum derken hamile kaldım. 86 ile bitirdim doğumdan sonra 76 ydim.
Neyse dedim oyle boyle emzirirken gider herhalde derken daha cok kilo almaya başladım.

Diyetisyen maceralarım oldu 68 kere kadar duşup tekrar 80 leri gordum.

Yani bu sadece diyet ile değil de bir yaşam şekli olması lazımdı. O sırada 3 diyetisyene gittim 5 yıl icinde sayısız denemeler bunalmalar bitirip tekrar baslamalar her pazartesi diyete basliyordum tabi Hareketsizlik işyerindeki masa başı isim vs evde cocuk ev işleri derken okadar hareketsiz bir yaşamım oldu ki pandemi ile birlikte. Teyzeler gibi dizlerim sizliyordu ağrısından sizisindan uyuyamıyorum

Neyse ben yine 80 leri gormusken if low carb yapan insanlari goruyordum. Yavaş yavaş bir anda olmadı tabi iki oğune dusmusken tabağını sağlıklı şekilde sokmaya başladım ve sporu ekledim.
1 hafta olmak uzere ve ben 79 kusur den 73 e duşmuşum.
İnstahramda bazı sayfalari takip ediyorum ilham aldım. Ve gayette guzel oluyor vucut aclık istiyor. Klasik 3 ana oğun 3 ara oğun olmuyor. aclikta şifa var.

Başlangıc : 25.01.2022 - 79.800