Merhabaaa. Kilo vermek istiyorum ve aslında bu benim icin cok zor bir şey değildi yani istediğimde iradeli olup yapabildiğim bir şeydi. Fakat sevgilimin kilomla ilgili ettiği laflar yuzunden kendimi baskı altında hissediyorum ve sanki zihnim inadına iyice kilo almamı soyluyor, daha cok yiyesim geliyor ;( Aslında oyle ağır konuşmuyor kırmamaya calışarak sık sık soyluyor ama konusunu acmasından bile rahatsız oluyorum. Cunku kendimi boyle de sevmek istiyorum kilo verirken baskı altında olmak değil kendimle barışık olmak istiyorum ama konu acıldıkca galiba ozguvenim duşuyor. Bu yuzden de karar vermekte, bu konuda istekli olmakta ve iradeli davranabilmekte cok zorlanıyorum. Normalde kendim de kilo vermek isterken o soylediğinde bunun icin cabalamak gelmiyor icimden, moralim bozuluyor. Ama biliyorum ki o soylediği icin değil kilo vermeyi kendim istediğim icin, daha sağlıklı ve iyi hissedeceğim icin yapmalıyım. Bugun boyle duşunerek kilo verme kararı aldım, uygulayıp uygulayamayacağım konusunda cok endişeliyim.. Her ne kadar zihnimle savaş icerisine girsem de bu sureci başarıyla atlatmak istiyorum. Buraya bu surecle alakalı şeyler yazmak istedimm, ben burada kendimi takip ederken sizlerden gelebilecek hem psikolojik destek hem diyet onerilerine hem de kilo konusunda sevgilime karşı sergilemem gereken tutum onerilerine acığım

)
Başlangıc, 1 Temmuz, kilo:59,5 boy:1,55.