Şekerlerr herkese selaamm 22 yaşındayım, oğrenciyim. Kendimi bildim bileli hep diyet yapma cabalarında bulundum ve artık ciddi manada yoruldum. Oyle zor donemlerim oldu ki psikolojik olarak coktuğum ve kendimi ya cok yemeye ya da hic yememeye kusturmaya verdiğimm... İnanın elimden gelen bir şey yoktu istemsiz kusuyordum lutfen yargılamayın, dediğim gibi cok zor donemlerden gectim. Metabolizmam yavaş ve kilo verme surecimi oldukca etkiliyor ne yazık ki.. Tekrar diyete başladım bugun, hatta diyetten ziyade sağlıklı beslenme diyebilirim. Motivasyon olarak cok zorlanıyorum ve bu yuzden kilo veremiyorum aslında bunun farkındayım. Her şey gercekten de insanın kafasında bitiyor. Beraber başlayabiliriz isterseniz, eminim aynı durumda bircok kişi vardır. Durumumu paylaşmak istedim, en azından birbirimizi guclendiririz diye duşunuyorum. Herkese sevgilerr
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.