Selam, soracak kimsem olmadığı icin ozelimi acıyorum hor gormezseniz cok mutlu olurum. 17 yaşındayım, hafta ici gunde bir ya da iki gunde bir hafta sonları da toplam 5-6 kez masturbasyon yapıyorum. Bir kız arkadaşım var sarıldığımızda falan tık yok ama elini beline ya da bacağına atıp beklersem bir sure ereksiyon oluyorum. Masturbasyon yaparken bazen sertleşme sorunu oluyor sanırım bende emin değilim sertleşme sorunu mu değil mi ama bazen taş gibi oluyor mermere vursan delecek gibi ve uzun sure devam edersem cok tazzikli cıkıyor.
Bazen de 45 saniye bıraksam bile hemen yumuşamaya başlıyor aşırı fazla sert olmuyor ama sert oluyor diğer durumda olduğu kadar olmasa da. İlk yaptıklarımda gayet bol sperm geliyor sonra yavaş yavaş azalıyor. Gun icindeki 1 bucuk, iki saat aralıklarla yaptığımda 3.den sonra zevki de azalıyor. Yakınlaşma olduğunda genelde ereksiyon oluyorum bayağı sertlesiyor ama sonrasında temas bitince 1-2 dakikaya eski haline donuyor. Goğus bolgem, edep yerlerim, gobeğim gayet kıllı cok seyrek olsa da az bir sakalım var. Kulak onunden ceneye kadar. Uyku duzenim aşırı derecede bozuk. Kendim hakkımda tum bilgileri verdim. Bu yaşadıklarım normal midir? Size tum şerefim ve namusum uzerine yemin ederim ki troll konu değildir, bunu anlatıp sorabilrcek kimsem yok sadece. Teşekkurler.
Masturbasyon yaparken sertleşme sorunum mu var?
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Masturbasyon yaparken sertleşme sorunum mu var?