merhaba arkadaşlar, oncelikle kendimi tanıtayım 28 yaşındayım,istanbulda yaşıyorum,kadın hastalıkları ve doğum doktoruyum. bundan yaklaşık 7 sene once nefes alamama ve uyku duzensizliği sebebiyle henuz daha oğrencisi olduğum universite hastanesinde septum deviasyonu sebebiyle ameliyat olmuştum. sonrasında maalesef şikayetlerimde hic bir duzelme olmadı, yeniden ameliyat olmaktan korktugum icin de senelerce tekrar kbb doktoruna gitme cesareti gosteremedim ve de guvenim sarsıldı. Dr. Abdulkadir Goksel beyle gecen sene hastanede ameliyathane ortamında tesadufen tanıştım, inanın kendi girdiğim ameliyat bitttikten sonra yaptığı burun ameliyatını (rinoplasti) başıntan sonuna kadar izledim ve gercekten kendisine hayran kaldım diyebilirim. sonrasında zaten meslektaşım olarak kendisiyle irtibatı koparmadım ve acıkcası yaptıgı bircok ameliyatı gorme,takip etme fırsatım oldu. hepsi de cok başarılıydı. Gercek anlamda guvenimi kazandı ve beni muayene etti. burnumun sol tarafı neredeyse tamama yakın kapalıydı ve onceki ameliyattan da bir kısım kıkırdak cıkarıldıgı icin durum daha riskli idi. Zaten revizyon burun ameliyatları hep daha sıkıntılı ve zordur. şekil itibarıyla burum aslında iyi bir burun bile sayılabilirdi ama acık teknikle ameliyat olmam gerektiği icin ufak oynamalar yapıp daha guzel bir burna sahip olabileceğimi soyledi. Aynı hafta ameliyat oldum. sonrasında şişlikler morluklar olduysa da kısa surede hepsi gecti.şimdi o kadar guzel nefes alıyorum ki cok gec kalmışım,neden bu kadar erteledim ki diyorum,sabahları yorgun uyanmıyorum,ağız kuruluğu yaşamıyorum,hayat kalitem arttı, şekil itibarıyla da cok guzel ve doğal gorunuyor. ztn ne planladıysak o oldu,tam istediğimiz gibi yani. Gorenler bir guzellik oldugunu anlıyor ama ne oldugunu anlamıyor bile:) kısacası cok mutluyum ve memnunum, Burdan da kendisine tekrardan cok teşekkur ediyorum. Elinize, emeğinize sağlık:) sevgiler