Sınavda tuvaletim geliyor
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Sınavda tuvaletim geliyor
-
20-10-2022, 07:05:3918 yaşındayım, TYT ve KPSS Ortaoğretim'e gecenlerde girdim TYT sınavına girmeden 5 dakika once tuvalet ihtiyacımı giderdim ve sınava oyle girdim. KPSS sınavına girince ise hafif derecede tuvalet ihtiyacım vardı. Başkası tuvalet izni istedi gozetmen ise sınava 2 dakika kaldığını yetişemeyeceğini soyleyince ben de sormadım. TYT sınavında ilk başlarda hic sıkışmadım sınavdan 1 saat once kahvaltı yapmıştım. Kahvaltıda ise cay icip bal tereyağı ekmek gibi şeyler yemiştim. TYT sınavında Sosyal Bilgiler tarafını rahatca bitirdim ve sınava girmeden once ne yapacağımı sureyi nasıl kullanacağımı tasarlamıştım. Sosyal Bilgiler kısmını bitirince Turkce'ye gectim ve cişim gelmeye başladı ilk 10 soruyu cozdukten sonra aşırı derecede cişim geldi ve soruları zar zor cozdum sorulada odaklanamıyordum ayaklarımı kapatarak cişimin gelmesini birazcık olsa da engelledim. Ama soruların 30'a yakınını tek cozebildim onceden Turkce'den 28'e yakın net yapıyordum. KPPS'de de Genel Kultur'den sonra Genel Yetenek yani Turkce'ye gecince aynı problem oldu ve Turkcem iyiydi ama maalsef bu sorun yuzunden Turkcede tokezledim. Dershanenin deneme sınavına girdiğimde de aynı şekilde kahvaltı ve yoldan giderecek Turkceden 30 nete yakın yapmıştım. Sorunu nasıl cozeceğimi bilmiyorum ilerde de aynı şekil sınavlara gireceğim hangi doktora gorunmem gerek arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.