Ameliyattan 1 gun once heyecanlanıp yarın ameliyat oluyorum burada ayrıntıları paylaşacağım diye konu acmıştım Duşunuyorum baya heyecanlanmışım şimdi 2 gun gecti bile ...
Ameliyat hikayeme gelirsek: ben cuma gunu sabah ameliyat oldum. Burnum hafif kemerliydi, ucu biraz genişti ve icte kıkırdak eğriliği vardı. (kıkırdak eğriliği dışarıdan belli olmuyordu)
Ameliyattan bir gun once ekg cekildi, kan alındı vs. Rutin kontroller ameliyat olacağım gun sabah hastaneye geldik odaya cıkmamla hemşirelerin gelmesi bir oldu ne oldu bitti anlamadan kendimi ameliyathanede buldum. Damar yolu acıldı hemşire ilac verdi başım donuyor dedim gerisini hatırlamıyorum gozumu actığımda odadaydım ustumu bile giydirmişler. Ameliyathaneye inmemle odaya cıkmam 2 saat surdu. Kısa bir ameliyat olmuş yani akşama kadar hicbir şey yiyip icemedim. 2 şişe serum verdiler. İcinde ağrı kesici de vardı sanırım ağrım olmadı cunku. Akşam yemeğimi yedim ilk gece hastanede kaldım zaten. Butun gece uyumuşum yorgunluktan sabah kahvaltımı yaptım sonra eve geldik. Cok basit anlattım ameliyat sıkıntısından bahsetmedim ama bi sıkıntım olmadı. Burayı takip ediyordum 2-3 yıldır baya bi gozum korkmuştu ama hic korktuğum gibi değilmiş. bugun 3.gun cok cok az şiştim henuz morarmadım bile. Kemerim torpulenmiş cok az da ucu kaldırılmış cok bir işlem yapılmadı yani. tampon yok. şişlik yok. morluk yok. gunde 8-9 kere okyanus spreyi sıkıyorum. 3 gundur de sadece 1 kere ağrı kesici ictim. cumartesi alcım cıkınca oncesi sonrası fotoğrafı da paylaşırım

Biraz uzun yazdım okuduysanız sıkmamışımdır umarım Ameliyat olmayı isteyip de korkan arkadaşlarıma bir faydası olur umarım yazdıklarımın