Eki Goruntule 1211428 Merhabalar,

14 yaşından beri ameliyat olmayı duşunen ve 5 yıl sonunda ameliyat olan biri olarak tecrubelerimi paylaşmak istiyorum. 4 yıldır bu siteyi takip ediyordum burada yazılan yorumların bana cok faydası oldu. Onerilen doktorların bir coğuyla goruştum. Burada pek fazla yorumlarına rastlamadığım ama canlı orneklerini gorduğum doktorlarla da goruştum. Hic biri beni tam olarak ikna edemedi. Zor bir burnum olduğunu başka doktorla da goruşmem gerektiğini soylediler. Bende kendine ameliyatı icin guvenemeyen doktorlara hic guvenemedim. Cok başarılı sonuclar gordum sitede ama benim burnuma gelince başarısız olabileceklerini soylediler. En baştan durust oldukları icin onlara da cok teşekkur ediyorum. Sonra babam arkadaşının kızının da ameliyatını yapan ve cok başarılı olduğunu soylediği SELCUK İNANLI’ya randevu aldığını soyledi. Bu sitede az yorum vardı daha onceden yorumları okumuştum. Gitmek istediğim sırada araya bir şeyler girmişti.Kısmet babamın randevu almasınaymış.

Randevuya annemle birlikte gittik. Fotoğraflarım cekildi.Cok kapsamlı bir şekilde sorunları anlattı. Daha once goruştuğum doktorların bana soylenmediği bircok sorun daha olduğunu oğrendim. 1 saat boyunca neler yapılabileceğiyle ilgili konuştuk ve aklımda hic soru işareti kalmadı.

Ameliyat Gunu: 2 Temmuz 2014 gunu Academi Hospitalde Ameliyatımı oldum. Doktoruma sonsuz guvenmesem vazgececek kadar korkuyordum. Sabah hastaneye gidince doktorum yanıma geldi ve butun korkum gecti. Cok rahat bir şekilde ameliyata girdim. Sedyeye yatırıldım sanırım cesaret iğnesi gibi bir şey vuruldu. Annem ve babamla birlikte asansorle ameliyathaneye indik. Gerisini hatırlamıyorum. 9da ameliyata girdim dort bucuk saat surdu. Ondan Ameliyattan cıkınca uşume haricinde bir sorun yaşamadım oda cok kısa surdu. Doktorumun ameliyattan sonrada yanıma geldi ve tedirginliğimi aldı. Sonrasında teyzemler dayımlar geldi oda cok kalabalıktı muhabbet edebildim cok rahattım burnunda atel olmasa ameliyat olduğunu anlamayacaktık dediler. Akşam 7 de yemek yiyebildim. Ondan once serum takılıydı. Sabaha kadar fazla nefes alamadığım icin az uyudum. Sabah doktorumun kontrol etmesiyle taburcu oldum. Hastane hakkında yorum yapmam gerekirse imkanlardan ve calışanlardan cok memnun kaldım, yemekler cok guzeldi ozellikle hemşireler cok ilgiliydi cok iyi ilgilendiler cok yardımcı oldular hepsine teşekkurler.

Ameliyat Sonrası: Doktorum şişkinliğin cok olur dedi ama cok az oldu doktorum bile şaşırdı. Goz altı morluklarım 10 gunde gecti. Doktorun verdiği ağrı kesiciyi hic kullanmadım ameliyattan sonra hic ağrım olmadı cok şukur. Katı gıdaları ilk gunler yiyemedim corba gibi şeylerle beslendim.İlk bir hafta biraz zorluk yaşıyorsunuz sonrasında cok rahatladığınız icin unutuluyor. Bir ay olmasına rağmen ben unuttum bile. Ameliyat sonrasıyla veya oncesiyle ilgili herşeyi sorabilirsiniz. Doktoruma ameliyat olursanız bana sormanıza gerek kalmaz cunku kendisiyle her an whats apptan irtibattaydık. Aklıma gelen en sacma şeyleri bile sorup cevabını aldım. Burun her gun biraz daha inip daha guzel bir hal alıyor. Bugun doktoruma birinci ay kontrolu icin gittim. Artık sonrası fotoğraflarımda olduğu icin konuyu acıyorum.

Benim yazdıklarım tecrubelerimi paylaşmak amaclı doktorla sizin gidip goruşmeniz lazım. Herkesin burnu farklı kişiye ozel sonuc olduğu icin bende ya da bir başkasında yakalanılan başarı sizde yakalanamayabilir. Bu sitede yorumlanan doktorlardan benim goruştuklerim durust tam olarak başarı elde edilemeyecek hastalarla bunu paylaşıyorlar zaten.

Merak edenler icin album yapıcağım. Arkadaşlık isteği gonderebilirler. Ayrıca yorum yaparsanız cok sevinirim.

Ben doktorumu gorduğum ilk andan beri guvendim ona guvenimi boşa cıkarmadığı icin sonsuz teşekkurlerimi sunuyorum. Hayatta verdiğim en doğru kararlardan birisi o muhayeneye gitmek oldu. Darısı diğer isteyen arkadaşlarımın başına.