Merhaba Kadinlar Kulubu ahalisi,

Oncelikle burda yeni oldugumu soylemek istiyorum. Internette arastirma yaparken bu siteye rastladim ve gercekten guzel bir ortam var.. umarim benide araniza kabul edersiniz

*Sanirim aktif olabilmek icin en az 50 msj atmak gerekiyordu. Durumum acil oldugu icin oraya buraya mesaj yazip durdum.. bu esnada sacmalamis olabilirim lutfen kusuruma bakmayin, fakat psikolojim cok kotu ve buradaki bilir kisilerden sorularima yanit alabildigim takdirde duzelicek insallah...

Sorularima gelince.. internette Dr Yakup Avsar hakkinda arastirma yaparken bu sitede buldum kendimi. Estetik burun ameliyati yaptirmayi dusunuyorum fakat doktor seciminde kararsizim. Yakup bey'le mail yoluyla irtibata gectim, fotografimi yolladim uzerinde calismalar yapmis.. fakat dikkatimi ceken sey su: sitesinde bazi hasta fotolarini gormustum, ve karsilastirdigimda aslinda herkese ayni tip burun yapmasi ve cok cok kuculttuguydu. Yakup bey'e ameliyat olanlar veya hakkinda bilgisi olanlar tecrubelerini anlatabilir mi? Cunku burda okudugum bazi yazilar yuzunden Yakup bey'e ameliyat olmaktan vazgecmek uzereyim..

Bana assagidaki sorularimda yardimci olursaniz cok sevinirim:

- Tavsiye edebileceginiz, Istanbuldaki iyi doktorlar hangileri? Teoman Dogan ve Fatih Dagdelen hakkinda olumlu seyler okudum/duydum.. bu doktorlar hakkinda bilgisi olan var mi?

- Ben yurtdisinda, Hollanda'da kaliyorum. Bu yuzden ameliyat oncesi ve sonrasi kontrollerin/islemlerin ne kadar zaman aldigini bilmek istiyorum.. ona gore bi tatil ayarlayabilmem icin.. ameliyat sonrasi kontrol suresi ne kadar? 1 hafta cok mu kisa? Ameliyat sonrasi olmasi gerekenleri bu ameliyati olmus arkadaslar biraz anlatabilirler mi acaba

- Herhangi bir doktor ile irtiabata gectikten sora muayene ve ameliyat icin randevu'yu ne zamana alabiliyoruz? Bir iki ay icinde olmasi mumkun mu?

- Burun estetigi ameliyati ne kadara mal oluyor?

Cevaplariniz icin simdiden tsk ediyorum.. umarim kafamdaki soru isaretleri biraz olsun aydinlanir yardimlarinizla